Nogomet

Toplak: "U četvrtak isplaćujem!"

Ivana Strahija • utorak, 06.04.2010.
Toplak: "U četvrtak isplaćujem!"
Foto: Martina Japundžić

Trener varaždinskog prvoligaša Varteksa toliko je iznerviran kuloarskim naklapanjima o namještanju Kup susreta Varteksa i Šibenika da je ponudio isplatiti sve one koji se budu kladili protiv Varteksa.

"Svi koji stave novac protiv Varteksa nek u četvrtak ujutro dođu po novac k meni", rekao je Samir Toplak na današnjoj konferenciji za novinare, najavljujući Kup susret u srijedu. "Nevjerojatno sam ljut na omalovažavanje mojih igrača, koji tri tjedna naporno rade da prođu u finale Kupa, a onda kuloari tvrde da je sve namješteno. To nema nikakvog smisla i zlobnike ćemo demantirati na travnjaku."

NA VARTEKS-ŠIBENIK BESPLATNO

Varaždinski stadion otvorit će vrata svima koji u sijedu od 16 sati žele podržati Varteks u borbi za finale Kupa. Besplatne ulaznice mogu se podići na stadionu.

Koliko ozbiljno Varaždinci misle na tu utakmicu dokazuje i informacija da ekipa odlazi u karantenu u Ludbreg. "Imamo veliku psihičku prednost, sad to samo treba pretočiti u igru. Drago mi je što smo konačno popravili realizaciju, a osim zabijenih golova u prvenstvenom susretu sa Šibenikom stvorili smo još dvije-tri šanse. Šibenik jest radio greške u zadnjem redu, ali smo ih mi na to prisilili", kazao je Toplak.

Toplak je pohvalio pojedine igrače u svojim redovima, koji su u subotu bili posebno dobri: "Brezovec je odigrao jako pametno, nismo se morali brinuti hoće li požutjeti. Smrekar je odigrao najbolju utakmicu sezone, bio je naša prva linija obrane i jako je puno trčao. No, nije u redu da smo tako dugo trebali čekati da proigra punom svojom snagom. Golman Dreven već posljednjih par utakmica daje veliku sigurnost ekipi i obrani, a Mumlek i Balajić su bili standardni."

NOVE KOPAČKE GLAVICI

Mladi Dejan Glavica, koji je u subotu zabio svoj prvi prvoligaški gol, dobit će nove kopačke. Kapetan ekipe Miljenko Mumlek mladom je kolegi prije utakmice sa Šibenikom naime obećao nagradu ako postigne pogodak.

Varaždinskog trenera razljutili su i kartoni koje je Varteks dobio: "Karton kojeg je D. Škvorc dobio nije bio realan, ali ni on nije trebao suca uopće stavljati u tu poziciju s obzirom da smo vodili 4:1. Žao mi je i kartona kojeg je dobio Šimek, no njega kazna kači tek za prvenstvo, pa ćemo o tome kasnije razmišljati."

Varteks je u subotu svakako ugodno iznenadio sve koji su došli na stadion, a 5:1 apsolutno nitko nije očekivao. Toplak ne vjeruje da će se tako visoki rezultat ponoviti, jer za to se, kako kaže, treba svašta poklopiti, no siguran je da Varteks igra finale. Protiv koga? "Ako ćemo igrati protiv Dinama, sigurno idemo u Europu, a ako će nam s druge strane biti Hajduk, onda ćemo osvojiti Kup", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2010. u 19:15
    Toplak, kaj buš sad rekel?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.04.2010. u 19:37
    razbit ćemo ih s još jednom petardom Forza Varteks
    Obrisan korisnik
  • free2le06.04.2010. u 19:03
    ja sam uplatia na ŠI... Valjda Toplak nelaže pa se veselin dvostrukom dobitku
    free2le