Nogomet

Bielsa na Meksiko bez napadača

Matej Milanović • nedjelja, 16.05.2010.
Bielsa na Meksiko bez napadača

Pripremnu utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Meksika će čileanska reprezentacija, koju vodi Marcelo Bielsa, vrlo vjerojatno odigrati bez pravog napadača i to će ujedno biti jedna od najjačih provjera Čilea pred početak natjecanja u Južnoj Africi...

U nedjelju će Čile odigrati pripremnu utakmicu pred Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Dvoboj će se igrati u Ciudad de Mexicu, na legendarnom stadionu Azteca. Argentinac na klupi Čilea, Marcelo Bielsa, najavio je da će od prve minute zaigrati Matias Fernandez i Jorge Valdivia.

Bielsa očigledno želi isprobati kako mogu igrati zajedno dvojica od njegovih najboljih igrača, budući da još nikad nisu igrali skupa, otkako je on izbornik. Bielsa će na utakmici s Meksikancima eksperimentirati s još jednom stvari. Naime, niti jedan od trojice igrača koji će vrlo vjerojatno zauzeti mjesto u napadu, ne igraju na poziciji napadača u matičnim klubovima.

Budući da fali još točno mjesec dana od prve utakmice Čileanaca na Svjetskom prvenstvu, Bielsa ima puno pravo i sasvim dovoljno vremena da pokuša određene stvari koje će u Južnoj Africi morati funkcionirati perfektno. Samim time, za očekivati je da će tijekom utakmice priliku dobiti i nekolicina igrača s klupe, kako bi argentinski stručnjak dobio uvid u formu svih igrača na koje računa.

Sastav koji će najvjerojatnije istrčati protiv Meksika je: Bravo - Ponce, Vidal, Fuentes - Fuenzalida, Cereceda, Millar - Fernandez - Beausejour, Valdivia, Valdes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.05.2010. u 15:02
    a gdje je Pedro??
    Obrisan korisnik