Nogomet

Marquez: "O budućnosti nakon SP-a"

Antonija Pavlić • subota, 22.05.2010.
Marquez: "O budućnosti nakon SP-a"
Foto: EPA

Barcelonin branič Rafael Marquez ne želi se zamarati s možebitnim transferom prije i tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, već će o promjeni sredine odlučiti po povratku u Kataloniju...

Barcelonin branič Rafael Marquez ozbiljno razmišlja o promjeni sredine i odlasku iz Katalonije. Već se nekoliko tjedana s njegovim imenom, naime, spekulira u surječju prelaska u američki MLS, ali Meksikanac ne želi ništa otkrivati prije i u tijeku Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

"Mnogo je toga već rečeno", kazao je katalonskom dnevniku Sport. "No, nećemo znati što će se dogoditi sve dok se ne vratim u Barcelonu. Za sada ne mogu reći ništa konkretno osim da sam potpuno koncentriran na reprezentaciju."

Marquez blaugranin dres nosi već sedam sezona, a ugovorom je za španjolskog prvaka vezan još dvije godine. Međutim, činilo se da je u posljednjoj utakmici Primere protiv Valladolida i navijačima rekao zbogom.

"U sedam godina provedenih u Barceloni, navijači su me uvijek podržavali. Osjetio sam da je pravo vrijeme da im zahvalim na podršci i vjeri koju su mi pružili", prokomentirao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!