Nogomet

Goran Blažević mijenja Danijela Subašića

Borna Rupnik • ponedjeljak, 30.08.2010.
Goran Blažević mijenja Danijela Subašića
Foto: Duje Bonačić

Šibenski vratar Goran Blažević ponovno će dobiti priliku u reprezentativnom okruženju. Izbornik Slaven Bilić pozvao ga je umjesto Danijela Subašića...

Nakon okupljanja hrvatske reprezentacije i selidbe u Čatež, Slaven Bilić bio je primoran obaviti i jednu promjenu u igračkom kadru. Za kvalifikacijske utakmice protiv Latvije i Grčke otpao je Danijel Subašić, a njegovo će mjesto zauzeti Goran Blažević.

Čuvar mreže sa Šubićevca po treći će se puta pridružiti našim najboljim nogometašima, nakon poziva za ogled s Lihtenštajnom u Vinkovcima te svibanjski prijateljski ciklus.

Danijel Subašić javio je poslije gradskog derbija Splita i Hajduka da ponovno osjeća bolove u ranije ozlijeđenom koljenu, a reprezentativni liječnik Jurica Rakić potvrdio je da Hajdukov vratar tijekom idućih dana neće biti spreman ni za treninge.

Bilić je od vratara bio pozvao još Vedrana Runju iz francuskog Lensa te Stipu Pletikosu, novog člana engleskog Tottenhama, koji će u Čatež stići u utorak, nakon što u Moskvi obavi potrebnu papirologiju i napokon napusti redove Spartaka.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.08.2010. u 19:23
    plekikosa je golman koji nemože obranit niti jenog zicera niti jedan penal. tako je kako je.od njega ne možeš očekivati čuda. on zato nikad ne bi ni tebao biti zvan u repku. a šta se tiče blaževića to je jeben golman. ima 24 i tolko dobar. za koju godinu bez premca. a šta se tiće lisjaka tu se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.08.2010. u 19:08
    True.Triba dat priliku Blaževiću,jer ako je itko zaslužija,to je on.A s druge strane forsirat mlade Delača i Antolovića,i što prije ih moguće ubacit u pogon.Naravno,Delača ne odmah,ali barem da već sad dođe do opcije trećeg vratara,a za dvi godine do prvog,nakon što prođe i u-21 selekciju.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.08.2010. u 16:52
    Stipe kad je u formi bolji je golman od svih ovdje nabrojanih.. trenutno je na tome da ne znamo sa njim na čemu smo.... sva tri golmana reprezentacije trebaju biti trenutno najbolje što zemlja može ponudit..... a delač antolović i ostali su super samo kad bi stali na gol u službenoj utakmici pred... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.08.2010. u 19:48
    Lisjak je najbolji hrvatski golman i on bi trebao biti prvi vratar reprezentacije. Runje ne brani ni u klubu,Pletikosa već godinama ne brani,Subašić je teški kikser. Problem je što u repku možeš samo iz Dinama i Hajduka ili inozemstva,iz Rijeke ne možeš dobiti poziv,iako si najbolji golman lige!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.08.2010. u 17:01
    Bez obzira na sve treči golman treba biti mlad, talentiran i perspektivan(svejedno dal to bio Antolović, Delač, Kelava ili Blažević), jer tu su prva dva koji će ionako braniti. Treči golman treba samo osjetiti filing seniorske repke i njhovih utakmica - kvalifikacija. Jer razlika između mlađih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik