Nogomet

Olić: "Bila je to klasična Grčka, razočarala me"

Borna Rupnik, Nikola Vlahović • srijeda, 08.09.2010.
Olić: "Bila je to klasična Grčka, razočarala me"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski dvojac iz Bayerna složio se da su nogometaši iz Grčke u Zagreb stigli uzeti jedan bod, što im je i pošlo za rukom. Pranjić se pritom dotaknuo i procjena djelitelja pravde...

"Nije tragično", konstatirao je Danijel Pranjić poslije hrvatskih 0:0 s Grcima na Maksimiru. Novi čovjek Slavena Bilića u odnosu na prvi kvalifikacijski susret naglasio je da je prikazana igra bila bolja od konačnog rezultata.

"Imali smo dosta šansi, pogotovo u drugom poluvremenu, a Grčka je ionako došla po taj bod. Praktično nam nisu ni zapucali po golu i stvarno je šteta što Eduardo nije pogodio onu priliku u sudačkoj nadoknadi", smatra igrač njemačkog Bayerna.

Danijel Pranjić: "Iako nam rezultat iz Gruzije odgovara, s Gruzijom će biti teško. U Izrael idemo pobijediti, najvažnije je da budemo spremni. A na Europsko prvenstvo se moramo kvalificirati na bilo koji način".

Pranjić je podijelio i svoje mišljenje o nekim sudačkim odlukama: "Sve je dvoboje presudio na grčku stranu, a to je njima itekako odgovaralo. A mogao je suditi i onaj jedanaesterac, bilo je kontakta".

Njegov suigrač iz bavarskog diva, Ivica Olić, dotaknuo se grčkog stila igre, koji ga nipošto nije oduševio: "Grci su me razočarali, nisu me se dojmili".

"Branili su se s desetoricom igrača. Bila je to klasična Grčka, tako su i osvojili ono Europsko prvenstvo. Nadam se kod njih u gostima možemo do dobrog rezultata, odnosno do pobjede. Znamo igrati na vrućim terenima", pričao je hitronogi napadač.

Nisam zadovoljan što nismo pobijedili", zaključio je Olić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 12:07
    Da je Olić da gol sad bi ga vas dvoje hvalili. Balavci pojma nemate. Čovik se više puta dokaza. A stvarno bi manđukić nešto odigra, čovik nezna trčat.
    Obrisan korisnik
  • ivos08.09.2010. u 11:41
    Olić je umišljen, kada je to probao dodati?
    ivos
  • snoopy08.09.2010. u 11:02
    olić u par navrata kada je imao loptu nije mogao ni zamislit nešto dobro što bi napravio s njoj a još je gore to izveo, ode lopta u korner zastavicu
    snoopy
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 10:16
    potpuni promasaj je bio staviti olica u ovu utakmicu, on nikad nije bio igrac koj je znao igrati protiv momcadi koja se brani, ne jer je los, ali njemu treba prostora a trostruki blok grcke nije to omogucio, no bilic se kao pijan plota drzi svojih fiksnih napadaca, ocekivao sam manđukica
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 06:58
    Olića je Grčka razočarala??' Pa što jim ondanije dao tri komada? Pranjiću su krivi suci?? Svašta...
    Obrisan korisnik