Nogomet

Vejić: "Ovakve utakmice se pamte"

Vedran Babić • četvrtak, 30.09.2010.
Vejić: "Ovakve utakmice se pamte"
Foto: Duje Bonačić

Najiskusniji igrač Hajduka, Hrvoje Vejić, također je sudjelovao na konferenciji za medije i na njegovom licu bio je vidljiv umor poslije iscrpljujuće utakmice s Anderlechtom. No, kada se pobijedi, sve je lakše i slađe.

"Bilo je teško na terenu. Neke taktičke stvari koje smo pripremali nismo odradili. Morali smo bolje pokrivati Boussoufu, ali on se zavlačio između naših linija i tu smo imali dosta problema. Imali smo previše netočnih dodavanja i omogućili smo im dosta kontri koje oni na sreću nisu iskoristili", rekao je Vejić.

Iako je njegovim suigračima i njemu ostalo malo snage za slavlje zbog velikog umora, "kad zabiješ gol u zadnjoj sekundi, moraš biti sretan. To je draž nogometa, to je ono što puni stadione."

Vejić dodaje kako u Ateni protiv AEK-a nije bilo sreće, no da im je sada Fortuna ipak bila naklonjena. "Obećanja glede drugog kruga je teško davati, ali činjenica je da smo nakon dva kola pokazali da se možemo nositi sa svima. Mogli smo imati više bodova, ali i manje. Moramo biti zadovoljni", realno je konstatirao Vejić.

Hajdukov branič ne može sa sigurnošću reći da mu je ovo najveća pobjeda u karijeri. "Ovakve utakmice se dugo pamte. Prije sedam godina protiv Rome smo bili blizu čudu, ali nismo uspjeli. Sada želimo dobiti još koju utakmicu i eventualno produžiti naš boravak u Europi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vatreni8201.10.2010. u 00:24
    protiv AEK-a nije bilo srece, ali nije bilo ni igre. Da su u Ateni igrali kao danas odnjeli bi i tamo barem jedan bod. Zato uvijek hrabro i borbeno treba igrati onda ce ostalo doci samo od sebe.
    Vatreni82
  • Obrisan korisnik01.10.2010. u 00:12
    Hajduče šampione svaka čast...
    Obrisan korisnik
  • The Phantom30.09.2010. u 23:58
    AJMO BIJELI ALE
    The Phantom