Nogomet

"Stvarno je šteta što ne igra u Tottenhamu"

Borna Rupnik • četvrtak, 18.11.2010.
"Stvarno je šteta što ne igra u Tottenhamu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Eduardo da Silva posvetio se poslije utakmice Hrvatske i Malte stanju na tablici naše skupine, dok se Luka Modrić dotaknuo i svog klupskog suigrača koji je još jednom oduševio...

"Ostvarili smo željeni rezultat", sažeo je svoje dojmove nakon tri hrvatska pogotka u malteškoj mreži Eduardo da Silva, koji se u dresu ukrajinskog Šahtara, čini se, vraća u punu golgetersku formu. Malti nije zabio, no u prvi plan ističe put Hrvatske prema Europskom prvenstvu.

"Napravili smo ono što se očekivalo i došli do pobjede. Najvažnije je bilo uzeti ta tri boda i tako zasjesti na prvo mjesto na ljestvici. Bilo je teško igrati po ovakvom terenu, mjestimično je bilo mnogo vode i nije bilo lako kontrolirati loptu i stvarati akcije", rekao je naš napadač.

No, konkurencija za odlazak u Poljsku i Ukrajinu ipak će nam do sljedećih utakmica gledati u leđa. "U jako smo dobroj poziciji, ali ništa još nije gotovo. Prvi smo, ali trebamo i ostati prvi. Svi će se još protiv nas boriti za pobjedu", zaključio je Eduardo.

Učinkom na maksimirskom travnjaku zadovoljan je i Luka Modrić: "Možemo biti zadovoljni. Zabili smo tri lijepa gola i provest ćemo zimu na prvom mjestu i onda se posvetiti sljedećoj utakmici".

Modrić je prokomentirao i status svog reprezentativnog, ali i klupskog suigrača Nike Kranjčara, koji u Tottenhamu ne dobiva pravu priliku: "Niko Kranjčar je protiv Malte još jednom potvrdio klasu".

"Stvarno je šteta što ne igra u Tottenhamu i nadam se da će se u budućnosti to promijeniti", dodao je Luka Modrić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2010. u 22:10
    Hehe Luka lako je to govorit kad znaš da si 3 klase bolji od nike
    Obrisan korisnik