Rukomet

Čupić: "Naučio sam na ozljede u karijeri"

Ivana Strahija • petak, 19.11.2010.
Čupić: "Naučio sam na ozljede u karijeri"
Foto: Davor Sajko

Desno krilo Rhein Neckar Löwena i hrvatske reprezentacije, Ivan Čupić, ozlijeđen je i morat će na operaciju koljena.

Ivan Čupić ponovno je ozlijedio koljeno, te će sigurno na operaciju, nakon koje slijedi razdoblje rehabilitacije i nužnog ponovnog vraćanja u formu. Ozlijeđen je meniskus, a do povratka na parket proći će najmanje četiri do šest tjedana.

Interesantno, Čupić se ozlijedio još u utakmici Hrvatske i Rumunjske, odigranoj 28. listopada u Karlovcu. Ozljeda nije odmah bila vidljiva, tek je na treningu u klubu Čupić osjetio bol i otišao na daljnje pretrage.

Vezane vijesti

"Naučio sam na ozljede u karijeri, no zbilja je čudno što je ovoj ozljedi toliko trebalo da se pokaže i što me nije odmah spriječila u treniranju. Sad čekam operaciju, nakon koje će težina same ozljede biti bolje poznata. Nadam se da će vijesti biti dobre i da hrskavica desnog koljena nije oštećena. Tada bih se na parket vratio već za tri tjedna", kazao je Čupić za službene internetske stranice EHFCL-a.

Svi se dakako nadaju da će Čupić vrlo brzo opet biti u formi i da se crne prognoze neće obistiniti. Naime, za manje od dva mjeseca započinje Svjetsko prvenstvo u Švedskoj, a Čupić je dakako važan hrvatskoj izabranoj vrsti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!