Košarka

Split prema Cedeviti

Borna Rupnik • ponedjeljak, 06.12.2010.
Split prema Cedeviti
Foto: Bruno Karadža

U ponedjeljak su određeni parovi prvog kruga Kupa Krešimira Ćosića, kao i "kostur" ostatka natjecanja sve do završnog turnira...

Prvi krug Kupa Krešimira Ćosića donijet će četiri susreta u kojima će Međimurje ugostiti momčad Vrijednosnice Darda, Jolly JBS odmjerit će snage protiv Zaboka, Kvarner će zaigrati protiv Trogira, a Dubrava protiv Dubrovnika.

Protivnici pobjednika tih susreta bit će Svjetlost iz Slavonskog Broda, Alkar, Split i Borik-Puntamika, a hrvatski predstavnici u regionalnoj NLB ligi uključit će se u trećem krugu natjecanja.

Tako bi se za turnir najbolje četvorice u izravnim dvobojima mogli boriti Split i zagrebačka Cedevita, kao i Zadar protiv Borik-Puntamike, što bi svakako privuklo veliku pažnju hrvatske košarkaške javnosti.

Bitka za trofej na rasporedu je od 9. do 11. veljače iduće godine.

Kup Krešimira Ćosića, ždrijeb:
1. krug, 11. prosinca: Međimurje - VROS Darda (1), Jolly JBS - Zabok (2), Kvarner 2010 - Trogir (3), Dubrava - Dubrovnik (4).

2. krug, 18. prosinca: Pobjednik (1) - Brod-Svjetlost (A), Pobjednik (2) - Alkar (B), Pobjednik (3) - Split (C), Pobjednik (4) - Borik-Puntamika (D)

3. krug, 28. prosinca: Pobjednik (A) - Zagreb CO, Pobjednik (B) - Cibona, Pobjednik (C) - Cedevita, Pobjednik (D) - Zadar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.12.2010. u 20:04
    baš bi volija da zaigraju borik i zadar, baš bi super bilo u jazinama i ja mislin da bi se borik onda plasira u polufinale kupa :)
    Obrisan korisnik