Nogomet

Petković: "Biti bolji u obje utakmice"

Mihaela Bradovski • utorak, 14.12.2010.
Petković: "Biti bolji u obje utakmice"
Foto: Hrvoje Knežević

Nogometaši Slaven Belupa voljom ždrijeba u polufinalu Kupa odmjerit će snage sa sastavom Dinama. U Koprivnici priznaju kako je ždrijeb mogao biti i povoljniji...

Farmaceuti će put do finala tražiti preko aktualnog prvaka i najvećeg favorita za osvajanje ovogodišnjeg Kupa. Prva utakmica je na rasporedu 6. travnja u Maksimiru, a dobra vijest je što će kadar Mile Petkovića uzvrat igrati pred vlastitim navijačima. Ta se utakmica igra 20. travnja.

Strateg koprivničkog prvoligaša uzda se u mogućnost iznenađenja koja u Kup susretima i nisu takva rijetkost. "Mogli smo proći i bolje, istina. Ali što je tu je. Dinamo je favorit, u to nema dvojbe, ali Kup dozvoljava i iznenađenja."

Petković je svjestan kako posao neće biti lagan, a rješenje je prilično jasno: "Ako želimo u finale trebali bi u dvije utakmice biti bolji od Zagrepčana".

Kolike su točno šanse njegova sastava nije mogao prognozirati jer kaže: "Utakmice se igraju u travnju iduće godine i dosta će toga ovisiti o izgledu momčadi, kako jedne tako i druge".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!