Nogomet

Vučević: "Nisam nezadovoljan"

Vedran Babić • četvrtak, 16.12.2010.
Vučević: "Nisam nezadovoljan"
Foto: Duje Bonačić

U kratkoj izjavi za mikrofon HTV-a odmah poslije utakmice s Anderlechtom trener Hajduka Goran Vučević nije bio nezadovoljan.

"Volja je bila velika. Uvjeti su u prvom poluvremenu bili teški, nismo se baš snalazili. No, u nastavku je to izgledalo malo bolje. Hajduk se nakon dugo godina vratio na europsku scenu i sve u svemu nema razloga za nezadovoljstvo", rekao je Vučević, kojemu je ovo vrlo vjerojatno bila posljednja utakmica za kormilom Hajduka, barem za sada.

Dolazak novog trenera sve je izvjesnija opcija, no Vučević se ogradio od daljnjih komentara na tu temu te je dodao: "Teško je reći što treba promijeniti u ovoj momčadi da bi ona konkurirala za naslov prvaka Hrvatske. Treba prvo dobro analizirati prvi dio i onda se pripremiti za nastavak što je bolje moguće."

Kapetan Srđan Andrić priznao je da je ovo Hajdukova realnost. "Opet nam se događaju iste pogreške, a vidite i sami da se one u Europi skupo kažnjavaju. Dali smo sve od sebe, ali Anderlecht je jednostavno bolji i zasluženo je pobijedio. Sada slijedi pauza, a onda pripreme za tih 12 utakmica na proljeće."

Strateg Anderlechta Ariel Jacobs: "Znali smo da moramo ući u utakmicu i odraditi svoje, i onda tek iščekivati rezultat iz Atene. Na poluvremenu sam rekao svojim igračima da Zenit vodi. Morali smo što prije zabiti gol kako nas ne bi uhvatila nervoza. Na kraju smo ipak zaslužili uspjeh, još prije smo govorili da smo poslije Zenita najbolji u skupini."

Europska liga, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Anderlecht2:0Hajduk
AEK Atena0:3Zenit
1Zenit 618:6+1218
2Anderlecht 68:807
3AEK Atena 69:13-47
4Hajduk 65:13-83

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.12.2010. u 08:24
    Više čobani po brdima kondicije imaju šta letaju za ovcama za 200 € misečno nego igrači Hajduka u rasponu plaće od 5000 € pa do 500.000 € godišnje tragično ali istinito.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.12.2010. u 14:41
    cccc Nikako da naučite, triba stvorit igru, a potom će bit rezultata. Jedino tako bi se mogli nosit u Europi s jačima. Mislim da Vučević to može i zna. Dajte čoviku 4 godine pa ćeš vidit, onda će rezultati trajat duže. Svi bi tili nešto priko noći, al toga bez velikih para nema. Kako mi nemamo pare... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.12.2010. u 01:32
    Pa svi treneri "filozofiraju".Bilo di na svitu. Sta bi triba rec da ima antitalentiranu ekipu?To bi bilo sjajno.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.12.2010. u 00:46
    @markovic: tako je većinom trenera na prostoru bivše jugoslavije. misle da su pametni, pa stalno nešto filozofiraju, pogledaj vahu npr. čovjek melje i melje a kad treba na terenu pokazat ona nemaju pojma. nek se ugledaju na europske trenere (one bolje) koliko oni pričaju (osim mourinha naeravno)?... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.12.2010. u 23:58
    daj vrati se u omladinsku školu,stalno nekaj filozofira,ne može rec realno stanje stvari,nego uvijek nešt izmišlja,,najbolje da kaže da bi barcu dobio 5-0
    Obrisan korisnik