Nogomet

Ferenčina: "Mi nemamo što izgubiti"

Borna Rupnik • utorak, 19.04.2011.
Ferenčina: "Mi nemamo što izgubiti"
Foto: Davor Sajko

Novi okršaj sa zagrebačkim Dinamom Roy Ferenčina najavljuje bez pritiska, a na krilima vrijedne prvenstvene pobjede u Vinkovcima...

Nogometaši Slaven Belupa izgubili su prvu utakmicu polufinala Kupa od zagrebačkog Dinama rezultatom 4:1, no u uzvrat na svom terenu ulaze ohrabreni subotnjom pobjedom nad Cibalijom. U Vinkovcima su slavili rezultatom 2:1.

Ipak, trener koprivničkog prvoligaša Roy Ferenčina ne želi davati preambiciozne najave: "Nema dvojbe da je Dinamo favorit i u sutrašnjem susretu. Bliže je plasmanu u finale Hrvatskog kupa, no nećemo se mi lako predati".

Ferenčina je najavio utakmicu koja bi mogla biti po ukusu svih onih koji dođu na stadion: "Igrat ćemo otvoreno, za dobar dojam pred svojim navijačima".

"Mi nemamo što izgubiti, a otvori li nam se prostor za neki povoljan rezultat, sigurno ćemo ga iskoristiti", najavio je strateg Slaven Belupa. Ferenčina će u odnosu na utakmicu s Cibalijom ponovno moći računati na Gorana Mujanovića, dok je nastup Josipa Milardovića upitan zbog ozljede nosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!