Nogomet

Raul: "Tko zna što se može dogoditi"

Borna Rupnik • srijeda, 27.04.2011.
Raul: "Tko zna što se može dogoditi"
Foto: EPA

Raul po svemu sudeći ipak neće vidjeti Wembley. Njegov je Schalke pred svojim navijačima poražen 2:0 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, a Španjolci u Gelsenkirchenu ipak zadržavaju tračak nade u preokret...

33-godišnji napadač njemačkog Schalkea, Raul, iza sebe ima tri naslova Lige prvaka s Real Madridom, no u plavom će dresu teško do ovosezonskog finala. Schalke bi na Old Traffordu morao nadoknaditi zaostatak od dva gola.

Ipak, Raul se sportski nada sve do posljednjeg sučevog zvižduka: "Sve je moguće u uzvratu. Tko zna što se može dogoditi, možda neki kazneni udarac za nas, neko isključenje igrača Uniteda - sve je to nogomet".

Raul: "Utakmica na Old Traffordu mogla bi biti moja posljednja u Ligi prvaka. To, međutim, ni ne zvuči tako loše. Želimo barem završiti svoj nastup pokazujući svoje vrline kako bismo se pokazali u dobrom svjetlu protiv sjajne momčadi, na sjajnom stadionu, u briljantnoj atmosferi".

"Očekivali smo drukčiji ishod prve utakmice, ali zadovoljni smo što smo odigrali na svojoj razini. Problem je u tome što je Manchester United odigrao na jednoj višoj", dodao je.

Raul se složio da su u Gelsenkirchenu svjesni kako je već sami proboj do polufinala velik uspjeh: "Navijačima smo dali razlog da budu ponosni. Sve smo pokušali protiv Uniteda i oni to znaju, zato su nas nagradili pljeskom poslije utakmice. Žao mi je samo što nismo stvorili više prilika i što smo primili dva gola u tri minute".

Njegov sunarodnjak i suigrač, Jose Manuel Jurado, podržava stav u kojemu nema predaje do kraja: "Uvijek se moramo boriti. Ništa nije izgubljeno do završetka uzvrata. Moramo dati sve od sebe, ovo je polufinale Lige prvaka".

"Drugi dvoboj, onaj između Real Madrida i Barcelone, bit će sjajna utakmica. Nadam se da će ponuditi dobar nogomet, ali ne želim reći kome dajem prednost", rekao je Jurado.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric27.04.2011. u 15:31
    "Problem je u tome što je Manchester United odigrao na jednoj višoj". Evo sto reci inteligentna recenica inteligentnog igraca. Bravo Raul, kapa dolje.
    matbaric