Nogomet

Giggs: "Ostali čak i malo razočarani"

Borna Rupnik • srijeda, 27.04.2011.
Giggs: "Ostali čak i malo razočarani"
Foto: EPA

Strijelci Manchester Uniteda protiv Schalkea, Wayne Rooney i Ryan Giggs, razumljivo su zadovoljni obavljenim poslom u prvih 90 minuta polufinala Lige prvaka. Nijemce neće još otpisati, no svjesni su da su bili osjetno bolji...

Neuništivi veteran Manchester Uniteda Ryan Giggs nakon 2:0 u Gelsenkirchenu smatra da je njegova momčad, s obzirom na prikazanu igru, mogla i do uvjerljivije pobjede.

Wayne Rooney: "Schalke je dobra momčad, ne smijemo se opustiti prije uzvrata. Moramo se pobrinuti da ostanemo maksimalno usredotočeni na taj susret".

"Prije početka bismo svi potpisali ovakvu pobjedu. Međutim, po završetku utakmice ostali smo čak i malo razočarani. Mogli smo zabiti više golova", izjavio je Velšanin.

"Znali smo da će barem jedna lopta ući u Neuerovu mrežu ako budemo nastavljali stvarati prilike. Isto tako, nadao sam se da će mi jedna dobra lopta doći na lijevu nogu, a ne na desnu", dodao je Ryan Giggs, čiji je učinak vrlo brzo nadopunio Wayne Rooney.

Pred Manchester Unitedom je prvenstveni derbi s Arsenalom u nedjelju, a Giggs se ne boji zamora materijala uoči tako važnog okršaja: "Čeka nas jako teška utakmica, ali trener je rotirao igrače. Svi smo očigledno zadovoljni".

"Oni koji su ulazili kao pričuve također su napravili dobar posao. Manchester United ne ovisi samo o 11 igrača nego o cijeloj momčadi", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.04.2011. u 16:48
    razmijenili su!
    Obrisan korisnik
  • Dinaminjo27.04.2011. u 12:32
    Moćda mu nije bilo do razmjene nakon što je baš Giggs zabio?? A baš mi ga je žao.. On se namjerno čuvao da Giggsu nebu neugodno :)
    Dinaminjo
  • Obrisan korisnik27.04.2011. u 12:19
    Legedna od igrača! iako sam se nadao uspjehu outsidera, nije mi žao jer je Giggs dao gol. Volio bih da Raul zabije jedan u Engleskoj. Nisam vidio da li su uspjeli razmijeniti majice Raul i Giggs...
    Obrisan korisnik