Ostali sportovi

Sandra Perković pozitivna na doping kontroli

Marin Vuković • nedjelja, 26.06.2011.
Sandra Perković pozitivna na doping kontroli
Foto: Kristijan Komarica

Nalazi doping kontrole tijekom mitinga Dijamantne lige u Šangaju i Rimu pokazali su da je hrvatska bacačica diska i europska prvakinja u toj disciplini Sandra Perković bila pozitivna na nedopuštena sredstva.

"Nažalost, nije šala. Sandra je doista bila pozitivna, no olakotna je okolnost što nije znala da uzima nedopušteno sredstvo, što je i priznala na saslušanju", rekao je Boris Stepinac, dopredsjednik Sandrinog kluba Dinamo Zrinjevac, a prenosi 24sata.hr.

Sandra Perković u sjajnoj je formi, prije nekoliko tjedana postavila je i novi hrvatski rekord te dospjela na vrh liste favoritkinja za najsjajnija odličja u predstojećim natjecanjima. Eventualna kazna i natjecataljska pauza uoči priprema za Olimpijske igre u Londonu predstavljala bi ogroman udarac za karijeru naše atletičarke.

Više detalja trebalo bi biti poznato nakon konferencije za medije Hrvatskog atletskog saveza, koja je najavljena za ponedjeljak u 13 sati. Na njoj će biti prisutna Sandra Perković, kao i predsjednik saveza Luciano Sušanj, te direktor Siniša Ergotić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.06.2011. u 17:09
    Nije stvar u tome je li znala ili nije znala. To, praktički uopće nije sporno. Naime, ako uzimaš preparat koji je zabranjen isključivo na natjecanju, a ne u trenažnom procesu, onda moraš bit budala da dođeš pod utjecajem istog na miting Dijamantne lige.Sandra i Ivanča nisu budale, dakle, nisu znali... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.06.2011. u 00:38
    Ja osobno ne vjerujem da ne postoji sportaš a ovome svijetu koji "nezna" što uzima ili stavlja u sebe, a ako ima onda su sigurno toliko inteligentni da čuju kako trava raste, osobito danas nakon svih onih prijašnjih doping skandala gdje su se testiranja postrožila i povečala i ako ti uz sve gore... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • redscro26.06.2011. u 16:11
    Nije namjerno uzimala, ali kao profesionalna sportašica na toj razini ne bi trebala uzimati "sranja" na kojima nije naveden potpuni sadržaj, već samo provjerene proizvode.
    redscro
  • Assassin5526.06.2011. u 14:10
    Navodno je uzimala nekaj za povečanje mišićne mase, a na tom sranju uopće nije pisalo da sadrži tu "ilegalnu" tvar. Ako je tak onda stvarno nije kriva.
    Assassin55
  • Obrisan korisnik26.06.2011. u 13:56
    Ti si klasa optimist, al riječi ti se pozlatile.
    Obrisan korisnik