Nogomet

Trabzonspor zaledio Gabrićev ugovor

Antonija Pavlić • četvrtak, 30.06.2011.
Trabzonspor zaledio Gabrićev ugovor
Foto: Duje Bonačić

Turski sportski portal Ajansspor.com objavio je kako je poslodavac teško stradalog hrvatskoga reprezentativca Drage Gabrića ipak odlučio privremeno zamrznuti njegov ugovor...

Hrvatski nogometni reprezentativac Drago Gabrić izvan je životne opasnosti, ali još uvijek strepi za svoju nogometnu karijeru.

Njegov poslodavac, turski Trabzonspor, s 25-godišnjim Splićaninom želio je, naime, raskinuti ugovor, no sada su ipak (možda tek nakratko) "promijenili ploču" i do daljnjega ga "zamrznuli".

Podsjetimo, Gabrić je teško stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila 23. svibnja oko 18 sati na autocesti između Dugopolja i Biskog. Upravljajući svojim BMW-om X6, mladi nogometaš zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika izgubio je kontrolu nad vozilom, preletio zaštitnu ogradu i dočekao se u osam metara dubokoj jami.

Na suvozačkom sjedalu bio je Dragin prijatelj Anto Đuzel, no on je prošao s lakšim ozljedama. Odmah nakon što se uspio izvući iz auta, vratio se na autocestu te nemoćno pokušavao potražiti pomoć. Gabrić je na jedinicu intenzivnog liječenja stigao netom poslije 19 sati, a zbog ozbiljnosti povrede (ozljeda mozga) stavljen je u induciranu komu.

Hrvatskom reprezentativnom napadaču ugovor s turskim klubom istječe 2013. godine, a ukoliko Trabzonspor zaista odluči raskinuti ugovor - utoliko će to učiniti na vlastitu štetu. Za sada je situacija na "mrtvoj točki", što je potvrdio i tamošnji strateg Senol Günes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • fedorad30.06.2011. u 16:35
    Vrati se nazad u Hajduk ako te tamo neće,fali nam jedan ovakav srčani! HŽV
    fedorad