Nogomet

Badelj: "Zacrtano odrađeno u Zagrebu"

Josip Tolić • utorak, 19.07.2011.
Badelj: "Zacrtano odrađeno u Zagrebu"
Foto: Kristijan Komarica

Čuvar mreže, kapetan Dinama i ovosezonsko pojačanje prokomentirali su neodlučen rezultat u Bakuu istaknuvši da su odigrali dobru utakmicu i da nema puno vremena za odmor, jer već za vikend slijede prvenstveni izazovi.

Vratar Modrih Ivan Kelava može biti zadovoljan što ni u drugoj ovosezonskoj utakmici nije primio pogodak: "Odigrali smo još jednu dobru utakmicu i sačuvali veliku prednost koju smo ostvarili u prvoj utakmici."

Uz sav respekt koji ima prema europskom natjecanju, koncentriran je na sljedeću utakmicu, a to je ona s Interom u prvom kolu HNL-a: "Nema opuštanja za momčad. Ovo su velike europske utakmice, ali ne smijemo nikako zaboraviti i na važne prvenstvene utakmice."

Nositelj kapetanske vrpce Milan Badelj ističe da je prva utakmica na renoviranom Maksimiru bila ključna u okršaju s Neftčijem: "Mislim da smo bili dobri večeras i pokazali smo još jednom da smo bolja momčad od Neftčija. Imali smo nekoliko dobrih prilika, međutim nismo postigli pogodak. Mi smo zacrtani posao odradili u Zagrebu."

Domagoj Vida kazao je da je ovo bio odličan početak sezone, ali da je još puno posla pred momčadi: "Moramo se dobro pripremiti da i prvenstvo započnemo dobrim rezultatom, a onda ćemo razmišljati o Helsinkiju" (i trećem pretkolu Lige prvaka, op.a.).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vlacng19.07.2011. u 22:08
    sve u svemu glavno da smo mi prosli!
    vlacng