Nogomet

Andrić: "Pobjeda bi sve promijenila"

Ante Dubravac • utorak, 02.08.2011.
Andrić: "Pobjeda bi sve promijenila"
Foto: Duje Bonačić

Nakon neočekivanog poraza u Zadru nogometaši Hajduka okreću se europskim zadacima i uzvratnom susretu trećeg pretkola Europske lige protiv Stokea.

Utakmicu koja bi mogla vratiti dobro raspoloženje u momčad najavili su oni od kojih se najviše očekuje: kapetan Srđan Andrić, najbolji strijelac kluba Ante Vukušić, vratar Danijel Subašić te oporavljeni Ljubo Miličević.

"Nismo očekivali poraz u Zadru, ali eventualna pobjeda u četvrtak može nam puno toga dobrog donijeti i pomoći da se vratimo na pravi put," izjavio je Andrić i dodao: "Ne možemo čekati kao u Engleskoj, moramo krenuti naprijed, ali treba biti strpljiv. Bilo bi idealno kad bi se ponovio bukureštanski Dinamo."

Nakon što je zbog ozljede propustio dvoboj u Zadru u momčad bi se trebao vratiti prvi vratar Danijel Subašić: "Zdravlje je u redu i bit ću spreman za Stoke. Navijači nam još uvijek vjeruju i moramo dati sve od sebe da opravdamo njihovo povjerenje."

Čim Ante Vukušić ne zabije gol u nekoliko utakmica odmah krenu kritike na račun najboljeg strijelca: "Nisam u krizi, to ću pokazati protiv Stokea. Moramo pokušati što više igrati po podu. U Engleskoj smo igrali s puno dugih lopti i bilo je jako teško."

Iako zbog ozljede do sada još nije odigrao niti jednu službenu utakmicu za Hajduk Miličević se nada da bi mogao dobiti priliku protiv Engleza: "Spreman sam i nadam se da ću igrati. Volim utakmice s pritiskom kakva će biti ova sa Stokeom, zbog toga sam i došao u Hajduk," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Cholo02.08.2011. u 18:37
    Hajduk ima šanse,ne možemo reći da nema.Igra se mora apsolutno popraviti u odnosu na Zadar i prošlu s Stokeom..Navijači će biti 12. igrač,ali bez igre nema rezultata.Neće sam publika pobjedit Stoke. Sretno Hajduče
    Cholo
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 17:38
    poljudsko grotlo učinit će svoje!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 17:11
    Ma stra se vi nadate Stoke ce vas zgazit
    Obrisan korisnik
  • dominik25702.08.2011. u 16:14
    ...dinamovac sam dobrih namjera...možda nerealan....
    dominik257
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 16:11
    ne znam kako netko moze ocekivati da bi ovo hajduk mogao dobiti. drugo je nadati se, ali treba i realno pogledati stvari. hajduk nije imao ni jednu dobru priliku protiv stokea, ovi su ih pojeli. izgledali su kao amateri u usporedbi sa stokeom. pukom srecom nisu popili jos koji gol. vjerojatno ce... [više na forumu]
    Obrisan korisnik