Nogomet

Ibanez: "Ne shvaćam čemu vrijeđanje"

Tomislav Novosel • četvrtak, 04.08.2011.
Ibanez: "Ne shvaćam čemu vrijeđanje"
Foto: Kristijan Komarica

Strijelac jedinog pogotka na utakmici, Luis Ibanez, nakon susreta je izrazio zadovoljstvo pobjedom i plasmanom u posljednje pretkolo Lige prvaka. Dinamov Argentinac na lijevom beku, s druge strane, ostao je razočaran ponašanjem i zvižducima velikog broja Dinamovih navijača.

Luis Ibanez nije odigrao jednu od svojih najboljih utakmica. Istina je da si protiv jednog Helsinkija Lucho možda i može dozvoliti da više igra na krilu i sudjeluje u napadu, no golem prostor kojeg je nepokrivenog ostavljao iza svojih leđa, iskusnije i bolje momčadi bi u svakom slučaju znale iskoristiti i kazniti.

Ono što se, međutim, Argentincu ne može osporiti, jest zalaganje koje mu se na kraju krajeva i isplatilo. Zabio je jedini gol na utakmici i na taj način si naplatio sav uloženi trud, te krajem utakmice u dobrom raspoloženju izjavio:

"Bilo je vrlo teško, no bili smo bolji i zasluženo slavili. Imamo vrlo dobru momčad i nije važno koga ćemo izvući u petak, jer se ne bojimo nikoga.", optimistično je najavio Ibanez.

Iako se pjesma iz Dinamove svlačionice nije čula, veseli Argentinac uvjeravao je okupljene novinare da se ova pobjeda i te kako proslavila i opjevala, a onda mu je, na pitanje o navijačima i atmosferi, smiješak naglo sišao s lica.

"Ne razumijem navijače, ne shvaćam čemu onoliko vrijeđanje i zvižduci. Oni očekuju od nas da uvijek zabijemo 3-4 komada, ali ne ide to svaki put tako. Kontrolirali smo utakmicu i ovakvo ponašanje nismo zaslužili. Moram priznati da sam razočaran."

Na kritike i nerazumijevanje navijača ukratko se osvrnuo i trener Dinama Kruno Jurčić: "Dvadeset puta smo zapucali na gol Finaca, od čega deset puta u okvir. Recite vi meni jeli ponašanje navijača opravdano, ili ne?", protupitanjem je na upit o opravdanosti navijačkih zvižduka odgovorio Dinamov strateg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.08.2011. u 16:15
    ajde se prestanite svađati ko djeca iz vrtića,ovo su novine za sport!!!,ako netko to ne shvaća neka potraži pomoć,svako ima svoje mišljenje,a moje je da je dinamo igrao dobro,ali lopta jednostavno nije ulazila.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.08.2011. u 15:16
    Jesam, al' tvoj mali mozak to ne može shvatiti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.08.2011. u 15:08
    sta ce za navijace dinama se samo moze rec da su kreteni,imaju 2-1 iz prve utakmice prolaze i cak uspiju dobit i drugu utakmicu sto je totalno nevazno i zvizde,stvarno nemam komentara za takve debile
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.08.2011. u 14:51
    moguće.al si se krivo izrazio.viši.veći nisi..kraj rasprave..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.08.2011. u 14:48
    Tvoj je problem što sam veći Hrvat od tebe.
    Obrisan korisnik