Nogomet

Foto: Modre dočekalo više od 500 navijača

Marin Vuković • srijeda, 24.08.2011.
Foto: Modre dočekalo više od 500 navijača
Foto: FaH

Usprkos porazu u uzvratnoj utakmici s Malmöm i za dlaku izbjegnutom debaklu, za Dinamove navijače nije bilo dvojbe. Bez obzira na igru, plasman u Ligu prvaka ogroman je uspjeh modrih i valjalo ga je proslaviti, pa se više od 500 navijača u gluho doba noći naguralo u zračnoj luci Pleso kako bi pjesmom pozdravilo svoje ljubimce.

Ružnim scenama, vrijeđanju i kritikama sinoć nije bilo mjesta, više od 500 navijača Dinama okupilo se u Zračnoj luci Pleso i pjesmom i skandiranjem oduševljeno pozdravilo nogometaše Dinama, koji su nakon 12 godina ponovno doveli Ligu prvaka u Zagreb.

Bez ijednog incidenta i bez ijedne upaljene baklje skandiralo se modrim junacima, a posebno Ivanu Kelavi, koji je još sinoć zbog maestralnih obrana tijekom utakmice dobio nadimak "Sveti".

"Nakon što smo ušli u Ligu prvaka zaslužili smo ovakav doček, hvala svima koji su nas došli pozdraviti", rekao je Kelava za službene stranice Dinama, oduševljen gromoglasnim dočekom. Među navijačima našla se i njegova majka Ruža, koja se "naoružala" vratarskim rukavicama na kojima je pisalo "bravo sine".

"Kada smo iz aviona išli prema carini već smo čuli navijače i odmah smo se oduševili. Hvala svima koji su došli i stvarno nismo očekivali ovako velik broj", jednako sretna bila je i modra sedmica, Jerko Leko.

Skandiralo se gotovo svakom igraču Dinama ponaosob, a velik pljesak dobio je i strateg modrih Kruno Jurčić, koji je uzvratio pljeskom navijačima i zajedničkom pjesmom.

"Ovo je zaista prekrasno, ne znam što bih rekao. Rekli su dečki u avionu da se nadaju da će nas netko doći pozdraviti, ali ovo nismo očekivali. Puno hvala svima i lijepo je vidjeti koliko ljudima znači Dinamo", zborio je modri stoper Tonel, koji je sinoć zaustavio desetke švedskih napada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 20:17
    Možda je ulazak na Pleso bio skuplji od kunu,pa nisu došli u velikom broju.
    Obrisan korisnik
  • The Phantom24.08.2011. u 19:07
    Vau, 500 ljudi?! Jesu li uspili svi stat?! Biće je i ova brojka uvećana jedno 300%
    The Phantom
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 19:04
    fascinatno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 12:34
    Kako je lijepo uživati u pozitivnoj atmosferi oko najdražeg kluba...
    Obrisan korisnik