Nogomet

Norling: "Zaslužili smo prolaz"

Ante Zovko • srijeda, 24.08.2011.
Norling: "Zaslužili smo prolaz"
Foto: EPA

U taboru Dinamovog protivnika u doigravanju za plasman u Ligu prvaka ostao je gorak okus u ustima nakon odlične napadačke predstave.

Malmö je na svojem terenu u uzvratu protiv Dinama pokazao potpuno drukčije lice nego u Zagrebu. Švedski prvak stigao je korak do velikog preokreta, ali je ondje i ostao. 2:0 će lijepo izgledati na papiru, ali neće ništa značiti.

"Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Igrači su bili impresivni", rekao je nakon utakmice trener Malmöa Rikard Norling. "Zbog načina na koji se utakmica odvijala zaslužili smo prolaz. Ovakvo hrabro ispadanje je mučno."

Pontus Jansson gurnuo je drugu loptu iza Kelave i izazvao tjeskobu kod Dinamovih navijača. Srećom po hrvatskog prvaka, na tome je i ostalo. "Možemo biti ponosni na sebe. Možda mi je sada teško, ali mislim da ću sutra biti ponosan."

Napadač Daniel Larsson žali što u Zagrebu švedski prvak nije bio na razini kao na svojem stadionu: "Teško mi je misliti na to kako smo u prvoj utakmici primili četiri pogotka. Danas smo dali sve od sebe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom24.08.2011. u 18:53
    Zaslužili su proć, prava je sportska nepravda šta nisu
    The Phantom
  • Weasley24.08.2011. u 18:37
    glupo je komentirati mi smo zaslužili, oni nisu itd., dinamo je u prvoj utakmici briljirao, malmo u drugoj, hvala kelavi da ovi nisu zabili više
    Weasley
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 13:34
    E super mi je ova rubrika želja i zasluga. Oni su zaslužili, mi smo zaslužili, obje ekipe su zaslužile proći/ispasti, po zasluženoj zaslugi Dinamo nije zaslužio da prođe itd... Koga briga, nek je Malmo zaslužio proći, nek se diči tom zaslugom dok gledaju ždrijeb lige prvaka s Dinamom:-D Heh... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 12:38
    Pa dobro zaslužili su dobiti sinoć jer su više željeli tu pobjedu ali sve skupa je Dinamo puno više pokazao tako da je kvalitetnija ekipa prošla. Dobro, razumijem da su i oni razočarani jer vjerojatno kao i većina ljudi nisu očekivali da će im se ukazati šansa da stignu onako veliku prednost a na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 12:03
    Slazem se. Trebali su pustiti da ispadnu u prvom pretkolu, da se ne sramote kasnije protiv klubova sa x puta vecim proracunom.. I da se posvete domacem prvenstcu i uvijek napetim dvobojima protiv Istre i Luckog. Srecom da su u Hajduku to na vrijeme shvatili.
    Obrisan korisnik