Nogomet

Bilić: "Ogroman, fascinantan uspjeh"

Borna Rupnik • srijeda, 24.08.2011.
Bilić: "Ogroman, fascinantan uspjeh"
Foto: FaH

Na prolaz Dinama u Ligu prvaka osvrnuli su se i izbornici hrvatske seniorske i mlade reprezentacije, koji se slažu da je hrvatski prvak učinio veliku stvar, i to ne samo za sebe...

Hrvatski izbornik Slaven Bilić vodi brigu o nadolazećim kvalifikacijskim dvobojima za odlazak na Europsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu 2012. godine, no nije propustio prokomentirati Dinamovo osiguranje plasmana u Ligu prvaka.

Iako je Malmö u Švedskoj bio bolji rezultatom 2:0, Zagrepčani su sačuvali 4:1 iz prve utakmice. "To je velika stvar za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet", rekao je Slaven Bilić.

"Ogroman, fascinantan uspjeh je što ponovno imamo predstavnika u najprestižnijem nogometnom natjecanju. Čestitam igračima Dinama na čelu s trenerom Krunoslavom Jurčićem, ali i svim drugim zaposlenicima kluba", dodao je.

Izbornik mlade hrvatske reprezentacije, Ivo Šušak, vjeruje da će Dinamov plasman svima biti motiv više: "Čestitam Dinamu na postignutom uspjehu. Bit će to poticaj svima koji rade u nogometu".

"Naravno, pogotovo nogometašima, koji su tako dobili dolazak Lige prvaka u Hrvatsku, a posebno bi moglo biti poticajno za mladiće poput Matea Kovačića i Marija Šituma", smatra Šušak.

Na čestitke se nadovezao i Boris Durlen, direktor Europskog prvenstva u futsalu 2012. godine, koje se održava u Hrvatskoj. "To je veličanstven sportski rezultat Dinama", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 19:49
    hammerhand2 ja sam na brodu u meksickom zaljevu, spremao sam se zaplivati medju barakudama i morskim psima ako izlete hehehe, jedino sam zaboravio oporuku napisat......hehehe
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 19:16
    cili dinamo u repku
    Obrisan korisnik
  • :))24.08.2011. u 18:06
    Zasto u ruci?? Postoji sansa da ju vjetar odnese nakon sto padnes
    :))
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 17:21
    a propisno su me nasekirali sinoć, u 86.min sam popio helex za smirenje a sudačku nadoknadu sam proveo na ogradi balkona sa oporukom o nasljedstvu u ruci...
    Obrisan korisnik