Nogomet

Sulejmani: "Dinamo može dosta u uzvratu"

Iz Maksimira:Ante Zovko • srijeda, 19.10.2011.
Sulejmani: "Dinamo može dosta u uzvratu"
Foto: Dejan Popek

Srbijanski reprezentativac u redovima Ajaxa, Miralem Sulejmani, smatra kako će nizozemski prvak u četvrtom kolu imati teži zadatak protiv Dinama nego u Zagrebu.

Fatos Beqiraj bio je autor jedne od najboljih prilika Dinama, već na početku susreta. Baš zbog te i nekih drugih prilika žalili su Dinamovi nogometaši nakon poraza od Ajaxa.

Crnogorski napadač smatra kako Dinamo nije uspio ostvariti ono što je namjeravao: "Prvo poluvrijeme odigrali smo dosta dobro. Dogovarali smo se da ne dopustimo Ajaxu da razvije svoju igru, ali to nije funkcioniralo najbolje. Poslije drugog gola izgubili smo i volju jer je sve bilo odlučeno."

Dinamo je jedina momčad u skupini bez bodova, Ajax i Lyon imaju po četiri. Nije sve izgubljeno, mišljenja je Beqiraj: "Sve ovisi o idućoj utakmici. Ako uspijemo nešto napraviti u Amsterdamu, imamo šanse."

Sammir je komentirao: "Dali smo sto posto od sebe, nemamo što predbaciti sebi po tom pitanju. Stvorili su više prilika jer su kontrolirali ritam posjedom lopte. Uzvrat je nova utakmica, vjerujemo u sebe."

Miralem Sulejmani opisao je tijek utakmice: "Bilo je dosta prilika s obje strane, a drugo poluvrijeme bilo je dosta agresivnije. Prvi gol prilično nam je olakšao situaciju, a s drugim smo priveli utakmicu kraju."

Sulejmani je ostavio nadu Dinamu: "Dinamo je jako talentirana momčad koja može napraviti dosta u Amsterdamu. Nama će to biti nešto teža utakmica jer na nama biti teret favorita i pritisak rezultata, a oni neće imati što izgubiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 22:47
    aj molim te objasni ti meni po cemu si ti u mom postu zakljucio da je Dinamo najbolji na svijetu, jesam napisao da su vjerojatno najslabija (a samim time i limitirana) ekipa u LP, jesam...e sad mene je zasmetao zakljucak po kojem je Dinamo limitiran i u domacem prvenstvu toliko da mu treba pomoc... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 17:10
    nisu u stanju ni crveni karton dobiti, to je kurac na čelu sa porodicom kurac i jos dva kurca sa strane, eto to je dinamo
    Obrisan korisnik
  • The Phantom19.10.2011. u 11:46
    Može jedino dobit dosta po piksi
    The Phantom
  • dragons19.10.2011. u 10:42
    Dinamo je po kvaliteti na onom mjestu koje mu pripada i točka, bilo bi mu bolje da je i ovu godinu igrao EL barem bi nekoga pobijedio, ovako će imati eventualno bod ako i to
    dragons
  • Vjeran19.10.2011. u 09:14
    Meni to izgleda ovako. Cilj je bio Liga prvaka. Ostvaren je. Osobno, uvažavajući snagu suparnika u tom natjecanju te razinu nogometa koja se ovdje prezentira, mislim da je time sezona (uz osiguravanje nastupa u kvalifikacijama za LP i naredne sezone) zapravo uspješna. Mislim da pravi problem leži u... [više na forumu]
    Vjeran