Nogomet

Leko: "Lakše je igrati s Realom"

Iz Maksimira:Ante Zovko • srijeda, 19.10.2011.
Leko: "Lakše je igrati s Realom"
Foto: Kristijan Komarica

Loša realizacija sukus je razmišljanja većine Dinamovih nogometaša nakon poraza 2:0 od Ajaxa u 3. kolu Lige prvaka. Jerko Leko usporedio je igru Real Madrida i večerašnjeg suparnika.

Jerko Leko vratio se pozicije desnog beka na svoju prirodnu u veznom redu. Međutim, ni taktičke pretumbacije nisu pomogle Dinamu koji je doživio treći poraz u skupini D.

"Šteta što nismo zabili iz šansi koje smo imali u prvom poluvremenu", rekao je Leko. "Oni su iz presinga dolazili u prilike. Puno je lakše igrati s Realom koji ide na individualnu kvalitetu gdje pokrivanjem svojeg igrača možeš iskontrolirati dosta toga."

"Ajax napada kolektivno, a nakon prvog gola su nas raširili, mi smo griješili u predajama lopte i više nismo uspijevali dolaziti u izrazite prilike. Možda smo trebali bolje rasporediti snagu u prvom poluvremenu da ne padnemo u drugom dijelu."

Leko je upitan jesu li ovosezonske Dinamove nade ovim porazom okončane. "Realno, dok god ima šanse, mi ćemo se nadati. Ipak, teško im je parirati."

Mateo Kovačić izašao je iz svlačionice šepajući. Nije znao reći o čemu se radi. Zato je komentirao treći poraz u Ligi prvaka: "Mi moramo realizirati svoje šanse, oni su to radili i iz polušansi. Osim toga, bolje se kreću, iskusniji su. Mi smo još 'zeleni' u Ligi prvaka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 13:38
    Eh, još da Leko i družina pročitaju (i shvate) ovo što si napisa'!? Di bi im bio kraj? (ne samo oni, već sve naše nogometne zvijezde i zvjezdice...)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 13:14
    ovako nešto, može samo idiot i osoba koja nije sportaš u srcu, izjaviti. kako je lakše igrati protiv reala, koji je svemirski brod za ajax, leko???? zato jer ste se protiv reala 'napalili', a mislili ste ajax dobiti s pola snage, jel' možda to?? ako je to razlog, onda birate utakmice, što sportaši... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • aco07819.10.2011. u 13:04
    leko svaka cast..toliko godina a jos se boris ko lav a neki pederi nezasluzuju ovaj dres....
    aco078
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 12:03
    Leki i Kovačiću svaka čast, ali ... još smo daleko od svega
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 11:33
    A PRIJE SVAKE UTAKMICE: MI SMO BOLJI, POBIJEDIT ĆEMO, ONI SU U LOŠOJ FORMI, ONI OVO ONI ONO... MA DAJ MOLIM TE ŠTA SERETE SVAKI PUT PRIJE UTAKMICE KAO DA STE BARCELONA A NE DINAMO IZ HRVATSKE KOJA JE JEDNA OD ZADNJIH LIGA U EUROPI. GLAVNO DA MEDIJI DIŽU TENZIJE SVAKI PUT PRIJE UTAKMICE, ISTA STVAR... [više na forumu]
    Obrisan korisnik