Ostali sportovi

Perković: "Ovo je poruka konkurenticama"

Borna Rupnik • nedjelja, 04.03.2012.
Perković: "Ovo je poruka konkurenticama"
Foto: Dejan Popek

Hrvatska atletičarka Sandra Perković bacila je u Splitu najbolji rezultat sezone i pritom ispunila zadanu normu za nastup na Olimpijskim igra u Londonu. Njezino je zadovoljstvo razumljivo...

Na Zimskom bacačkom prvenstvu hrvatska je diskašica Sandra Perković već u prvom hicu prebacila zadanu normu za nastup na nadolazećim Olimpijskim igrama u Londonu, a potom je postavila i najbolji ovosezonski rezultat na svijetu.

Disk je na Parku mladeži letio 66,85 metara, a Perković je poslije nastupa rekla: "Osjećaj je odličan, divno je opet biti na atletskim stazama i bacati".

Vezane vijesti

Sandra Perković morala je pauzirati zbog suspenzije zbog dopinga te ozljede. "Dugo sam vremena bila odsutna zbog gluposti. Sad sam se vratila", kaže.

Svih je šest puta u Splitu bacila disk preko 65 metara, a rezultati sugeriraju kako bi u Londonu mogla do medalje: "Neću govoriti o tome mogu li do zlata, srebra ili bronce. Prvo treba proći kvalifikacijski krug, a u finalu će sve biti otvoreno".

"Ovi rezultati su poruka mojim konkurenticama, neka znaju da sam sada jača nego prije, da mogu ponavljati dobre rezultate", zaključila je Sandra Perković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.03.2012. u 07:39
    Poruka "sa" ili "bez" - dopinga?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.03.2012. u 12:04
    nadam se da neće ponoviti glupost... i sretno u Londonu, Sandra!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.03.2012. u 11:04
    Piše naslov jača nego prije, mora da je našla neke nove preparate :D
    Obrisan korisnik