Nogomet

UEFA otvorila slučaj protiv Wengera

Josip Tolić • srijeda, 07.03.2012.
UEFA otvorila slučaj protiv Wengera
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

UEFA je pokrenula postupak protiv Arsenalova menadžera Arsena Wengera zbog nepropisnog ponašanja nakon sinoćnjeg uzvratnog dvoboja osmine finala Lige prvaka u kojem je Arsenal ispao ukupnim rezultatom 4:3 za Milan.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger ponovno bi mogao dobiti kaznu od Europske nogometne federacije. Nakon pobjede na Emiratesu nad Milanom (3:0), kojom Topnici ipak nisu uspjeli nadoknaditi minus iz prvog dvoboja od četiri gola i proći u četvrtfinale Lige prvaka, 62-godišnjak je komentirao odluke suca Damira Skomine.

Sporna je izjava u kojoj je kritizirao slovenskog djelitelja pravde: "Nisam bio sretan sucem večeras jer smatram da je dosudio previše slobodnih udaraca na sredini terena. Kad god su pali, dobili su prekršaj. Vrlo su dobro to iskoristili."

Prije samo godinu dana Wenger je bio kažnjen od strane Uefe na jednu utakmicu zabrane vođenja momčadi zbog sličnih izjava nakon utakmice s Barcelonom u kojoj je njegova momčad ispala iz natjecanja, a suspenzija je bila produljena na još dvije nakon što je prekršio prvotnu zabranu kontaktirajući klupu u susretu s Udineseom.

O možebitnoj kazni za francuskog stručnjaka Kontrolno i disciplinsko tijelo odlučivat će 29. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.03.2012. u 01:49
    što se sada žali pobjedio je 3-0 šta bi on sada zaš nije odigrao bolje prvu tekmu
    Obrisan korisnik
  • JeremijaX08.03.2012. u 00:47
    Ajde FUCK YOU UEFA, ko ste vi da kažnjavate ljude okolo zbog izjava?? Svak ima pravo da kaže svoje mišljenje, gdje je taj sportski vrhovni sud da rješava ovakve stvari!
    JeremijaX
  • vlacng07.03.2012. u 22:00
    taj wenger stalno se buni nesto..
    vlacng
  • Obrisan korisnik07.03.2012. u 20:14
    Upravu je sinoc je igra sjeckana stalno,i u vecini slucajeva nepotrebno.
    Obrisan korisnik