Nogomet

Ibrahimović se bojao četvrtog gola

Josip Tolić • srijeda, 07.03.2012.
Ibrahimović se bojao četvrtog gola
Foto: Dejan Popek

Milanova uzdanica Zlatan Ibrahimović nakon tijesnog prolaska njegove momčadi u četvrtfinale Lige prvaka izjavio je kako mu je svašta prolazilo kroz glavu nakon što je Arsenal u sinoćnjoj utakmici imao tri gola prednosti već nakon 45 minuta...

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović nije se osjećao ugodno tijekom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je njegova momčad ukupnim rezultatom 4:3 prošla dalje: "Olakšanje je proći u sljedeću fazu natjecanja. Svaki put kada su počeli napadati počeo sam razmišljati: 'A što ako zabiju četvrti gol?'".

"Tijekom predaha nakon prvog poluvremena Allegri nam je rekao da se smirimo. Svi smo pokušali bodriti jedni druge, no to nije lako kad gubite 3:0", dodao je švedski internacionalac.

Ibra smatra da bi sinoćnju utakmicu trebalo što prije zaboraviti: "Nećemo zapamtiti ništa dobroga iz ove utakmice. Samo moramo naučiti iz pogrešaka."

Rossoneri će idući ispit imati u nedjelju kada na San Siro u sklopu 27. kola Serie A dolazi momčad Leccea. Na ljestvici imaju tri boda više od prvog pratitelja Juventusa, ali i utakmicu više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Gale08.03.2012. u 07:43
    šta se bojao.... usro se :)))
    Gale
  • Obrisan korisnik07.03.2012. u 20:32
    Umalo je bilo,sjajna tekma.
    Obrisan korisnik