Nogomet

Pep: "Sljedećih dana odluka o budućnosti"

Ante Zovko • srijeda, 25.04.2012.
Pep: "Sljedećih dana odluka o budućnosti"
Foto: EPA

Nakon što je njegova Barcelona eliminirana u polufinalu Lige prvaka, trener Josep Guardiola otkrio je da namjerava sjesti za pregovarački stol i s predsjednikom kluba donijeti odluku o svojoj budućnosti na klupi.

Ugovor 41-godišnjeg trenera istječe na kraju sezone, a već mjesecima traju medijska nagađanja namjerava li Guardiola napustiti Camp Nou. Njegovi igrači proteklih su mjeseci stali iza trenera i poručili mu da produži ugovor.

Sam Guardiola bio je zakopčan po toj temi, a nakon eliminacije od Chelseaja u Ligi prvaka, nakon remija 2:2 u Barceloni u utorak, otkrio je da će se sve ubrzo riješiti.

"U sljedećih nekoliko dana odlučit ćemo hoćemo li ostati ili ne. Razgovarat ću sa svojim pomoćnikom Titom Vilanovom i predsjednikom Sandrom Rosellom, pa ćemo odlučiti što je najbolje za klub", rekao je.

"Razgovarat ćemo o svemu, o situaciji u klubu i donijeti odluku jer je evidentno da je došlo vrijeme za to."

Od 2008. godine, kad je preuzeo momčad od Franka Rijkaarda, bivši španjolski reprezentativac vodio je Barcelonu do 13 naslova, uključujući tri Primere i dvije Lige prvaka. U kalendarskoj 2009. godini Barcelona je osvojila rekordnih šest trofeja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 16:58
    nisu ni Barcelona ni Messi odigrali loše...jednostavno Chelsea je igrao bolje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 16:33
    preuzmi sevillu ili valenciu, pa tamo dokaži svoj trenerski 'genij';)))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 15:53
    "Slično je i slavljenje pobjedničke taktike kojom je Chelsea dobio Barcelonu, a nema dugo, kad je hrvatska repka igrala u Solunu, pune su novine i forumi bili komentara o negledljivoj, pokvarenoj i kukavičkoj igri grčke reprezentacije." za ovo bi ti stisnuo 20 pluseva da anuliram sve ove minuse... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 15:31
    ma većinom od istih likova isti komentari, trolovski!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 14:38
    Nakon svega sad odjednom Messi ništ ne valja, Guardiola je prevara i td... Tko zna što će biti s ManU ukoliko ne osvoje naslov u Engleskoj - Rooney ništ ne valja, Ferguson je truba koja ne može trenirati Odranski Obrež... Slično je i slavljenje pobjedničke taktike kojom je Chelsea dobio Barcelonu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik