Nogomet

Gerard Pique završio u bolnici

Lovro Štrbinić • srijeda, 25.04.2012.
Gerard Pique završio u bolnici
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Branič Barcelone Gerard Pique je igru u uzvratu polufinala napustio u prvom dijelu nakon sudara s Victorom Valdesom. Naknadno je objavljeno kako je tijekom poluvremena završio u bolnici na dodatnim pregledima.

U 15. minuti uzvratnog susreta polufinala između Barcelone i Chelseaja na Camp Nou u žestokom sudaru s vratarom nastradao je Gerard Pique, domaći branič. Scene s travnjaka nisu bile lijepe jer nekoliko trenutaka Španjolac uopće nije znao gdje se nalazi.

Liječnici su mu odmah pružili prvu pomoć, nakon čega se Pique vratio u igru, vođen željom da pomogne suigračima. Ipak, nedugo potom, u 26. minuti, morao je napustiti igru jer se nije osjećao dobro i prepustio je svoje mjesto Daniju Alvesu.

Tijekom poluvremena je završio u bolnici na pregledima, kako bi se utvrdilo je li došlo do nekakve ozbiljnije ozljede, a tu informaciju potvrdio je i sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta.

Informacije o eventualnoj ozljedi još uvijek nisu poznate, ali ubrzo se očekuju prvi nalazi. Kako bilo, novi je ovo peh za igrača koji se upravo vratio u konkurenciju za natjecateljske dvoboje nakon što je tri tjedna bio odsutan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 13:23
    Svojevremeno,negdje 80-ih je neki komentatorni kriv ni dužan formulirao kovanicu za jednu momčad "umiru u ljepoti".E ova Barca umire u ljepoti...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 12:57
    valdes nije kalibar golmana za barcu(govorim kao vatreni realovac)...previse leti u prazno i kad treba i kad netreba...yebes mi sve ako onaj pitno nije bolji...i protiv reala je sukrivac za prvi gol
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 12:20
    Kad sivonja Valdes ide ko idiot na loptu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 11:37
    @r ubio....prči on, samo ne ženske:))))) ali istina...koga god da prči, treba taj tempo izdržati, 'zvijer' je;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2012. u 11:22
    To je očito Barci najveći problem.Dok je Pique bio u formi sam je držao obranu i to stvarno impresivno.A kad se dočepao Shakire iz razumljivih razloga mu je opala forma.Stari moj treba raditi noćnu smjenu pa još gristi na terenu.Jedini koji to može i kome skidam kapu zbog toga je Ronaldo;taj prči... [više na forumu]
    Obrisan korisnik