Nogomet

Casillas: "Veliki udarac za klub"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 26.04.2012.
Casillas: "Veliki udarac za klub"
Foto: Davor Sajko

Ispadanje od Bayerna potreslo je sve u svlačionici madridskog Reala, a neki su to posebno teško primili. Kapetan Casillas, primjerice, smatra kako nakon ovog neuspjeha neće biti lako vratiti se u normalu.

Prilikom raspucavanja s bijele točke kapetan Real Madrida Iker Casillas je s dvije obrane "poništio" dotad nerealizirane jedanaesterce svojih suigrača, ali nakon promašaja Sergija Ramosa ni on nije više mogao ništa učiniti.

"Ovo je udarac, ali znali smo da su penali lutrija. Neće biti lako ustati, ali sada moramo misliti na prvenstvo i čestitati Bayernu na prolazu", rekao je čuvar mreže Madriđana, koji se nije propustio zahvaliti navijačima na sjajnoj podršci tijekom uzvratnog susreta.

Španjolski reprezentativni vratar ukratko je prokomentirao dvoboj na Santiago Bernabeuu i dijagnosticirao što su krivo napravili: "Igrali smo dobro i imali niz opcija. Pogriješili smo što smo kod 2-0 išli čuvati rezultat."

Jedini koji je zabio jedanaesterac bio je veznjak Xabi Alonso, ali to ga neće mnogo utješiti. "Veoma smo razočarani, no moramo se nositi s ovim, to je nogomet. To su jedanaesterci, sve je moguće. Ovaj put su otišli na stranu Bayerna, čestitam im i želim sve najbolje", riječi su bivšeg igrača Liverpoola.

Alonso ne misli kako je subotnji El Clasico ostavio traga na njima: "To su različita natjecanja. Već smo zaboravili što je bilo u subotu. Bili smo koncentrirani." Poručio je kako se okreću prvenstvu, koje se za njih nastavlja u nedjelju i u kojem će vjerojatno doći do jedinog ovosezonskog trofeja.

Također, osvrnuo se na finalni susret na Allianz Areni: "Nemam favorita. Gledat ću utakmicu kao svaki drugi nogometni navijač, a neka pobjeda ode u ruke boljoj momčadi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nebeska udica26.04.2012. u 17:32
    nebeska udica
  • nebeska udica26.04.2012. u 17:31
    ajde imao je real i vecih udaraca jedno 3/4 godine bez ijednog znacajnog trofeja ovaj naslov im je nakon svih godina dosao kao samar
    nebeska udica
  • nebeska udica26.04.2012. u 17:30
    nebeska udica
  • Obrisan korisnik26.04.2012. u 15:37
    Jedino mi priglupog Ramosa nije zao...zaletio se ko sivonja kakav i je na tu loptu i raspuco ju u nebo pod oblake...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.04.2012. u 13:37
    svaka cast majstore on je veliki covjek i gospodin veoma dobar i jak karakter
    Obrisan korisnik