Nogomet

Ramos: "Da treba, ponovno bih pucao"

Borna Rupnik • četvrtak, 26.04.2012.
Ramos: "Da treba, ponovno bih pucao"
Foto: EPA

Jedan od tragičara madridske večeri u polufinalu Lige prvaka postao je Sergio Ramos, koji je uz Cristiana Ronalda i Kaku promašio s bijele točke. Španjolac je prokomentirao zbivanja, a ispadanje je teško palo i Pepeu...

b>"Bit će teško ustati nakon ovoga", iskren je bio španjolski reprezentativni branič Sergio Ramos nakon što je njegov Real Madrid na jedanaesterce ispao od Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Bavarci će tako u finalu na svojoj Allianz Areni dočekati Chelsea.

Međutim, Ramos ne žali što je bio jedan od izvođača: "Da treba ponovno pucati u takvoj situaciji, pucao bih. Osjećao sam da imam dovoljno samopouzdanja i želio sam pomoći svojoj momčadi. Pucanje jedanaesteraca za finale Lige prvaka predstavlja golem pritisak, ali uvijek sam se znao nositi s time".

"Ostavili smo srce i dušu na terenu", nastavio je španjolski branič u dresu Kraljevskog kluba, "i nakon uloženog truda stvarno je šteta što smo ispali s bijele točke. No, Bayern je tu bio bolji, a pucali su oni koji su osjećali da mogu. Nikome ne zamjeramo, život ide dalje i moramo se spremiti za iduću utakmicu".

O težini takvog raspleta govorio je i portugalski reprezentativac Pepe, koji je Bayernom prolaz pripisao sreći u lutriji udaraca s 11 metara.

"Teško je to prihvatiti, učinili smo sve što smo mogli, a Bayern je u raspucavanju bio sretniji. Potišteni smo jer smo mislili da smo zaslužili plasman u finale, pogotovo na krilima prvenstvene pobjede u Barceloni. No, moramo poštovati sve što smo ostvarili do ove utakmice, a sljedeće sezone ponovno ćemo pokušati biti dobri u Ligi prvaka, uz malo više sreće", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Share27.04.2012. u 12:42
    Dosadni ste vise s tim vicevima o Ramosu. Pricekajte barem dok lopta padne pa onda pisite viceve
    Share
  • Hektor33326.04.2012. u 20:54
    ma to je samo zezancija
    Hektor333
  • Obrisan korisnik26.04.2012. u 20:10
    koji ste se kurac ramosa uvatili,čovik je proba,nije uspilo,da ga je da bia bi junak
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.04.2012. u 18:50
    sta se mene tice, bravo svima, posebno momcima koji su nakon 2 sata ebenog tempa i pod tolikim pritiskom uzeli loptu da pucaju... ove dvije utakmice mi je bilo gust gledati, iako sam navijac Reala, sve cestitke Bayernu, igralo se brate mili odlicno, borbeno, da je bilo i obratno nebi bilo ne... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Hektor33326.04.2012. u 18:33
    doletio mi je njegov balun pa sad neznam oću li mu ga vratit jer će ga opet izgubit
    Hektor333