Nogomet

Dinamo je za Mariborčane "zadatak karijere"

Borna Rupnik • nedjelja, 19.08.2012.
Dinamo je za Mariborčane "zadatak karijere"

Slovenski prvak Maribor dolazi na Maksimir s prvenstvenom pobjedom u džepu, a trener Darko Milanič najavio je posebne pripreme za okršaj s Dinamom...

S dva pogotka Tavaresa, u 41. i 86. minuti utakmice, Maribor je pobijedio Domžale rezultatom 2:1. Privremeno je bio izjednačio Knezović, no momčad Darka Milaniča optimistično dolazi na gostovanje kod prvaka Hrvatske.

"Zasluženo smo pobijedili i šteta je što nismo uspjeli iskoristiti sve prilike. Ovakva pobjeda u zadnji čas dat će nam dodatnu energiju za nadolazeće utakmice. Vjerujemo da smo sposobni pobjeđivati", izjavio je trener slovenskog prvaka.

Na Maksimiru će Maribor tražiti pozitivan rezultat, makar je svjestan snage Modrih, koji su u četvrtom pretkolu Lige prvaka imali status nositelja.

"Dobrodošla nam je ova pobjeda pred zahtjevnu utakmicu s Dinamom. To je zadatak karijere za sve u Mariboru. Svi smo spremni, uključujući navijače i učinit ćemo sve da se pokažemo u dobrom svjetlu te ispunimo željeni cilj. U Zagrebu nas čeka kvalitetan protivnik s kombinacijom mladih i iskusnih igrača koji dobro mijenja ritam igre", naglasio je Darko Milanič.

"Morat ćemo paziti na kvalitete Dinama, Dinamo je momčad europske razine i zato ćemo imati poseban razgovor s nogometašima i prave treninge za ovakav izazov", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido20.08.2012. u 00:02
    ...ali su losiji od Ludogoreca!
    nido
  • trailer trash19.08.2012. u 18:30
    ovaj maribor uopće nije loša ekipa, trebali bi pazit da ne uđemo podcjenjivački u susret jerbo bi nam se to moglo osvetit. Po meni su bolji od malmea prošle godine.
    trailer trash
  • Rhaegal19.08.2012. u 18:11
    posto dinamo igra izrazito ofenzivno moglo bi biti
    Rhaegal
  • Obrisan korisnik19.08.2012. u 16:57
    nasim hajducima je uvijek kriv neko drugi. tipican primjer kompleksa provincije
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.08.2012. u 16:47
    maribor je favorit protiv dinama, jer neće suditi bebek
    Obrisan korisnik