Nogomet

Soldado: "Trebalo nam je ovo, i meni i Valenciji"

Mišo Gulić • srijeda, 24.10.2012.
Soldado: "Trebalo nam je ovo, i meni i Valenciji"
Foto: EPA

Roberto Soldado je s tri postignuta gola bio junak Valencije u pobjedi na teškom gostovanju kod BATE Borisova koji je ove sezone šokirao već dva uglednija europska imena, no ovaj put nije imao protuotrov za Španjolce.

Nakon senzacionalnih pobjeda nad Lilleom i Bayernom, BATE je ipak naišao na protivnika kojem je nakon 90 minuta morao stisnuti ruku i čestitati mu na zasluženoj pobjedi. Gosti iz Valencije su pokazali kvalitetu u realizaciji i zasluženo odnijeli sva tri boda, a zvijezda večeri bio je njihov napadač Roberto Soldado, strijelac sva tri pogotka.

Mrežu domaćih Soldado je otključao u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a njegov show nastavio se u nastavku kada je s nova dva gola zapečatio sudbinu Bjelorusa i tako im nanio prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka.

"Trebalo nam je ovo svima, i meni i momčadi. Bilo je jako važno doći do gostujućih bodova, možda čak i presudno u ovom trenutku. Morali smo osvojiti ova tri boda kako bi i dalje bili na vrhu", istaknuo je presretni Soldado.

Isti protivnici susrest će se i na Mestalli u četvrtom kolu Lige prvaka, a Soldado se nada da će njegova momčad prikazati jednako dobru igru: "Mi smo sada u prednosti što se tiče međusobnih susreta. Toj utakmici ćemo pristupiti kao da je riječ o finalu, naprosto moramo dobiti dvije domaće utakmice i osigurati svoju poziciju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!