Nogomet

Pivarić: "Da sam pogodio, moglo je biti drugačije. Ibrahimović nas je uništio"

Borna Rupnik • srijeda, 07.11.2012.
Pivarić: "Da sam pogodio, moglo je biti drugačije. Ibrahimović nas je uništio"
Foto: EPA

Dinamovci su i u Parizu morali priznati premoć Zlatana Ibrahimovića i njegovih suigrača, makar se slažu u procjeni da 4:0 nije realan ishod s obzirom na viđeno...

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović četiri je puta u utorak navečer asistirao svojim suigračima za četiri pogotka u Dinamovoj mreži i nova tri boda na kontu Paris Saint Germaina u Ligi prvaka.

Josip Pivarić: "Nema se što reći o Ibrahimoviću, uništio nas je svojim asistencijama. U prvom smo dijelu bili barem jednako dobri, ako ne i bolji od PSG-a, to je moj dojam s terena. Da sam pogodio svoju šansu, sve je moglo biti drugačije. Nakon tog promašaja oni su realizirali svoju prvu priliku, a kvaliteta im se očituje baš u kažnjavanju pogrešaka".

"Rezultat je previsok, pružili smo dobar otpor u prvom poluvremenu, pa čak i na početku drugog. Međutim, na površinu je isplivala klasa PSG-a, dok smo mi učinili sve što smo mogli, no nije bilo dovoljno", prokomentirao je utakmicu Dinamov branič Josip Šimunić.

Iskusni član hrvatske izabrane vrste morao je izdvojiti dva imena: "Mislim da su Ezequiel Lavezzi i Zlatan Ibrahimović među najboljim na svijetu, vrhunska su klasa. To je tako u nogometu, sada moramo dati 120 posto u preostale dvije utakmice".

Bitku u veznom redu vodio je i mladi Arijan Ademi, koji se nadovezao konstatacijom da je Dinamo u prvih 60 minuta solidno parirao favoriziranim Francuzima.

"Dobro smo igrali punih sat vremena protiv moćnog PSG-a. Žao mi je što je tako završilo, 4:0 nije pošten rezultat. Oni su iskoristili sve svoje prilike i kaznili naše pogreške, dok mi svoje dvije dobre prilike nismo zabili. Stanje na semaforu i tablici izgleda uistinu ružno", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom07.11.2012. u 15:52
    Da je baba muško... Ma ni tada
    The Phantom
  • simba_m07.11.2012. u 15:25
    Gledam taj nogomet više od 20 godina, ali još nisam vidio da jedna ekipa dobije 2 gola u situaciji 3 na 7 (+ golman). Da trojica igrača izigraju 70% ekipe sa 3 dodavanja je meni neshvatljivo. Igrači Dinama ne izvršavaju neke elementarne zadatke u nogometu, što reći kada neki imaju problema sa... [više na forumu]
    simba_m
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 14:49
    kaže ademi oni su iskoristili sve svoje prilike, koji klaun,da su iskoristili sve svoje prilike utrpali bi van 10 komada
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 14:04
    Da je pogodio sigurno bi bilo drukčije. Francuzi bi se razljutili i bilo bi 7:1
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 14:00
    Ali koji su ovo klauni majko mila.Ove njihove izjave poslije utakmice čak su i veći hit nego sama utakmica." Bili smo bolji ,borbeni,odvažni..." haha kao rasturali su ali eto 2-3 greškice i ode utakica. Dajte izađite Mamiću iz guzice , da su vas morali dobit 15:0 dobili bi vas! Sad će... [više na forumu]
    Obrisan korisnik