Nogomet

Moutinho: "Porto ide korak po korak, još ne govorimo o polufinalu ili finalu"

Borna Rupnik • četvrtak, 22.11.2012.
Moutinho: "Porto ide korak po korak, još ne govorimo o polufinalu ili finalu"
Foto: EPA

Joao Moutinho, portugalski vezni igrač u dresu Porta, odigrao je izvrsnu utakmicu protiv zagrebačkog Dinama, ali ističe da njegova momčad ne smije prenagliti s očekivanjima od drugog kruga...

Nogometaši Porta zadovoljni su pobjedom nad maksimirskim Modrima. Slavili su 3:0 te s tri nova boda zadržali prvo mjesto u skupini A Lige prvaka, a na gostovanju na Parku prinčeva u posljednjih 90 minuta pokušat će ostati na čelu. Treba im najmanje neriješen rezultat.

"Najvažnije je što smo nastavili pogađati i bilježiti dobre rezultate. Sretan sam što sam pomogao suigračima i drago mi je da smo pritom pobijedili", izjavio je Joao Moutinho, dvostruki asistent koji se izravno iz slobodnog udarca upisao i na listu strijelaca.

"Naravno da nam je važno osvojiti prvo mjesto. Uvijek smo govorili da nam je glavni cilj proći skupinu, ali sada želimo i vrh. Znamo da će nam protiv PSG-a biti dovoljan i bod, ali i u Pariz idemo na pobjedu, to nam je cilj u svakoj utakmici. Idemo korak po korak, još ne govorimo o polufinalu ili finalu", dodao je Portugalac.

Belgijski reprezentativac Steven Defour također je bio usredotočeniji na nadolazeći okršaj s Ibrahimovićem i društvom nego na odrađeni posao protiv Dinama.

"Odigramo li kvalitetno u Parizu, osigurat ćemo prvo mjesto. Ipak, najvažnije je priključiti se elitnom društvu u drugom krugu Lige prvaka, tamo su samo velike momčadi. Real Madrid mogao bi završiti drugi, ali svejedno želimo to prvo mjesto, a ja se nadam da ću nastaviti s dobrim igrama", rekao je Defour.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!