Košarka

Stipčević prema Pesaru: "Rok je igrač kojeg smo jako željeli"

Branimir Korać • četvrtak, 03.01.2013.
Stipčević prema Pesaru: "Rok je igrač kojeg smo jako željeli"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rok Stipčević će po svemu sudeći u nastavku sezone nositi dres Scavolinija. Momčad iz Pesara pokušava dovršiti posao oko dovođenja Stipčevića i prema informacijama koje dolaze iz Italije, ugovor je pred potpisom...

Nekoliko odlazaka i dolazaka koji su se poklopili u milanskom Armaniju te u Scavoliniju iz Pesara otvoprili su prostor za prelazak Roka Stipčevića iz Armanija u Scavolini.

Stipčević je dosadašnji dio sezone odradio kao zamjena za Omara Cooka koji je preselio u Španjolsku, a umjesto njega je doveden veteran iz Fenerbahčea J.R. Bremer.

Od ovog četvrtka u Milanu se nalazi i dojučerašnji član Cedevite Marques Green što je Stipčeviću bio jasan znak da bi bilo najbolje da pronađe novu sredinu gdje će imati značajniju minutažu.

Vrlo brzo se javio Scavolini koji je, pak, otpustio Danielea Clementea i traži pojačanje na poziciji razigravača. Scavolinijev trener Zare Markovski očajnički želi dovesti Stipčevića i ne skriva zadovoljstvo što je transfer pred realizacijom.

"Dolazak Greena nam pomaže, odahnuli smo kada smo čuli da je doputovao u Milano", rekao je Markovski na početku konferencije za novinare.

Potvrde da je Stipčević preselio u Pesaro nije bilo, u igru su se umiješali i Avellino i Biella i u Pesaru su bili vrlo oprezni i pomalo nervozni. Ipak, kasnije su stigle dobre vijesti.

"Dolazi igrač koji nam donosi liderske sposobnosti, odličan igrač koji jako dobro poznaje talijansku ligu. Sa sjajnim šutom s vanjskih pozicija može nam jako puno pomoći, on je igrač kojeg smo jako željeli, za njega smo čuvali to posljednje mjesto", govorio je Markovski.

Službene potvrde da je Stipčević potpisao još uvijek nema, međutim potvrđeno je da je u Pesaru, a riječi Markovskog daju naznaku kako je posao finiširan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • africa_2303.01.2013. u 19:36
    Šteta što je razbijen duo noćne more za protivničke playmakere - Green/Stipčević
    africa_23