Rukomet

Denis Buntić zbog loma ruke pauzira četiri do šest tjedana

Josip Piršljin • petak, 01.02.2013.
Denis Buntić zbog loma ruke pauzira četiri do šest tjedana
Foto: Davor Sajko

Hrvatski rukometaš Denis Buntić neće moći zaigrati za svoj Kielce narednih četiri do šest tjedana. Vanjski igrač je slomio ruku, te će propustiti nastavak Lige prvaka u kojoj njegova momčad ima velike ambicije.

Hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić, kojeg nije bilo u momčadi Slavka Goluže na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, pauzirat će više od mjesec dana. Slomio je ruku, ali ne na treningu ili utakmici, već u noćnom izlasku.

"Bio sam kod doktora, stavili su mi neku plastiku. Lom ruke uopće nije toliko ozbiljan, liječnici su prognozirali pauzu između četiri i šest tjedana", kazao je Buntić koji je član poljskog prvoligaša Kielcea.

Njegovi klupski suigrači Manuel Štrlek i Ivan Čupić također su ozlijeđeni, a Venio Losert ima probleme se koljenima. Zasad je od hrvatskih igrača u Kielceu spreman za igru samo pivot Željko Musa.

Takva zdravstvena situacija nimalo ne odgovora poljskom klubu koji je u prvih sedam kola Lige prvaka ubilježio maksimalan učinak i misli daleko dogurati u knock-out fazi.

Buntić je ruku povrijedio nakon tučnjave u jednom noćnom klubu u središtu grada. Hrvatski je rukometaš izjavio kako je bio prisiljen braniti prijatelja, no izrazio je žaljenje što je do incidenta uopće došlo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido01.02.2013. u 14:02
    Bunta ako te kazne tamo kako najavljuju, dodi u Zagreb CO :-)))
    nido
  • Obrisan korisnik01.02.2013. u 09:35
    jbt...kielce će naje...i u EL, jer su 3 naša reprezentativca ozljeđena i neće ih biti duže vrijeme...
    Obrisan korisnik