Nogomet

Scolari: "Još me boli što nisam preuzeo Englesku"

Josip Piršljin • srijeda, 06.02.2013.
Scolari: "Još me boli što nisam preuzeo Englesku"
Foto: EPA

Uoči utakmice Engleske i Brazila na Wembleyju kojom će se obilježiti 150 godina od početka igranja nogometa na Otoku, gostujući izbornik Scolari otkrio je kako još uvijek žali što nije preuzeo Gordi Albion kada je mogao.

Luiz Felipe Scolari ponovno je u Londonu nakon što je kraće vrijeme vodio Chelsea. Brazilski izbornik poveo je svoju reprezentaciju na prijateljski susret protiv Engleske koji će se odigrati na nacionalnom stadionu Wembley.

Scolari je još 2006. godine imao priliku preuzeti englesku reprezentaciju nakon što je otišao Sven Goran Eriksson. Ipak, bio je pod ugovorom s Portugalom pa mu se želja nije ostvarila. Priznao je kako ga i danas to još "boli".

"Naravno da me boli jer sam htio biti engleski izbornik. Tko ne bi htio? Engleska ima sjajnu nacionalnu momčad. Kada su me pozvali da budem izbornik još sam uvijek imao ugovor s Portugalom i nisam htio prekršiti dogovor", rekao je.

Iako se sada koncentrira na vlastitu reprezentaciju s kojom ima velike planove na Svjetskom prvenstvu 2014. na domaćem terenu, Scolari ne isključuje mogućnost da jednom preuzme Englesku.

"Tko zna što se može dogoditi. Možda jednog dana. Želim sve najbolje engleskim reprezentativcima i njihovom menadžeru", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!