Nogomet

Štimčeve trupe uigravale taktiku, izbornik pozvao navijače na posljednji trening

Ivana Strahija • srijeda, 20.03.2013.
Štimčeve trupe uigravale taktiku, izbornik pozvao navijače na posljednji trening
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Na pomoćnom igralištu maksimirskog stadiona su Igor Štimac i njegovi izabranici odradili svoj pretposljednji trening pred utakmicu sa Srbijom.

Na Hitrec-Kocijanu je danas bilo žustro, jer su Igor Štimac i nogometaši koje je odabrao da brane boje Hrvatske u duelu protiv Srbije odradili svoj pretposljednji trening. Glavni se teren dakako čuva za glavni okršaj.

U 15 minuta, koliko je trening bio otvoren za javnost, novinari su mogli vidjeti zagrijavanje i rad s loptom, posebno su reprezentativci vježbali prekide, a radilo se i na taktici.

Izbornik Štimac je inače pozvao sve navijače Hrvatske u Veslačku ulicu u četvrtak, kako bi pratili posljednji trening reprezentacije. Navijačima se izbornik obratio preko svojeg Facebook profila: "Sutra je trening otvoren za Vas, naše drage navijače! Vježbanje će početi u 17 sati na Zagrebellu (kamp NK Zagreba) tako da svi Vi koji želite slikati dječicu s igračima budete malo ranije tamo. Očekujem puno hrvatskih zastava i pune tribine!", poručio je Štimac.

Prije predposljednjeg je treninga reprezentacije Štimac u tabor U21 poslao Hajdukovog igrača Josipa Radoševića, inače na posudbi u Napoliju, pošto ga nema u planu za utakmicu sa Srbijom, a mladić će tako moći zaigrati s mlađim reprezentativcima u prijateljskoj utakmici protiv Šveđana u nedjelju u Varaždinu.

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 24:2+26
2Poljska 23:303
3Hrvatska 22:203
4Škotska 23:5-20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 24:2+26
2Poljska 23:303
3Hrvatska 22:203
4Škotska 23:5-20

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!