Nogomet

Benitez: "Nisam sumnjao u Torresa, a sada zrači samopouzdanjem"

Borna Rupnik • petak, 05.04.2013.
Benitez: "Nisam sumnjao u Torresa, a sada zrači samopouzdanjem"
Foto: EPA

Chelsea je stekao dva pogotka prednosti nad Rubinom iz Kazana, a najviše se poslije utakmice na Stamford Bridgeu pričalo o dvostrukom strijelcu, Fernandu Torresu...

Momčad Rafaela Beniteza pobijedila je goste iz Rusije rezultatom 3:1 te je tako napravila prvi korak prema plasmanu u polufinale Europske lige. Španjolski trener zna da Rubinu neće biti lako uzvratu, makar neće ni Chelseaju.

Victor Moses, strijelac za Chelsea: "Torres je pokazao kakav je napadač. Talentirani je golgeter i svi ga podržavamo. I ovi će pogoci pomoći vratiti mu samopouzdanje, sretan sam zbog njega".

"Rubin mora zabiti dva pogotka u Moskvi i može proći ako mi ne zabijemo ništa. Međutim, uvjeren sam da možemo i zabiti u uzvratu i proći u polufinale", rekao je.

"Zadovoljan sam, iako ne u potpunosti. Primili smo pogodak kada smo kontrolirali utakmicu, a mislim da je jedanaesterac dosuđen prestrogo. Nisam dobro vidio taj trenutak, ali frustrirao me sudac, koliko god on bio dio utakmice", dodao je Benitez.

Dva je pogotka za Engleze postigao osporavani Fernando Torres, a Benitez sada očekuje još bolje partije od svog napadača.

"Drago mi je zbog Torresa, on dobro radi na treninzima i uvijek daje svoj doprinos momčadi na terenu. Siguran sam da će zabijati i više jer se dobro osjeća. Napadači moraju zabijati i bit će samopouzdani. Nisam sumnjao u Torresa, a sada iz svakog dodavanja zrači samopouzdanjem", izjavio je.

Europska liga, završnica

četvrtfinale

Benfica3:1Newcastle
Chelsea3:1Rubin Kazan
Fenerbahçe2:0Lazio
Tottenham2:2Basel
Basel6:3 **Tottenham
Lazio1:1Fenerbahçe
Rubin Kazan3:2Chelsea
Newcastle1:1Benfica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2013. u 20:43
    Koliko dugo već 3 godine vraća samopouzdanje nema od njega ništa neka seli u Kinu i kraj priče
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2013. u 15:13
    Torres je kralj!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2013. u 14:43
    Torres popizdio :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2013. u 09:51
    e da CFC igra svaki tjedan protiv Rubina to bi možda i bila istina, al ovako kada se suoči sa S'tonom onda se vidi koliko je Rafa trener a koliko je Torres samopouzdan:)))
    Obrisan korisnik