Nogomet

Thiago Silva: "Barcelonu pratim od djetinjstva, tko zna što nosi budućnost"

Mišo Gulić • utorak, 09.04.2013.
Thiago Silva: "Barcelonu pratim od djetinjstva, tko zna što nosi budućnost"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Branič PSG-a Thiago Silva je u razgovoru sa španjolskim medijima otkrio da je Barcelona bila jedna od izglednih opcija za nastavak karijere, ali i da ne bi imao ništa protiv da se takvo što i dogodi u budućnosti.

Barcelona i Paris Saint-Germain u prvom su dvoboju odigranom na Parku prinčeva odigrali 2:2, što je i jedne i druge ostavilo u poziciji da se imaju pravo nadati prolasku u polufinale najelitnijeg svjetskog klupskog natjecanja.

Brazilac u redovima francuske momčadi, Thiago Silva, već prije je bio meta katalonskog velikana, međutim, na kraju je završio u glavnom gradu Francuske, ali Barcelona je i dalje njegova želja: "Nikada ne smijete zatvoriti vrata nekim stvarima, jer ne znate što donosi budućnost. Sad sam sretan, ali tko zna što se može sutra dogoditi."

"Bilo je nekih razgovora između mene i Barcelone, ali tada sam se već obećao sportskom direktoru PSG-a Leonardu, a kad čovjek da svoju riječ, onda nema natrag", iskren je bio brazilski branič.

No, Silva ipak ne isključuje mogućnost da u dogledno vrijeme ne dođe i do nove promjene adrese, pogotovo ako Barcelona pokaže zanimanje: "Svatko od nas ima snove. Barcelonu pratim od djetinjstva, još iz vremena kada su tamo igrali Romario, Rivaldo i Ronaldo."

"Imam li pravo na otkupnu klauzulu? Tek sam ovdje došao i za sada nisam niti razmišljao o tome, ali svi znamo da se uvijek može naći neko rješenje, pojasnio je Silva.

28- brazilski branič ugovorom je vezan za PSG sve do ljeta 2017. godine, stoga je teško očekivati skoru promjenu sredine, prvenstveno jer bogati vlasnici baš i nemaju financijskih problema i takav transfer im baš ništa dobroga ne bi donio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 14:50
    Kako su svi odjednom pratili klub koji je u sadašnjosti vrhunac nogometa. Smiješni su. I onda netko kaže da je cijela Barca samo akademija, a svako ljeto si mogu priuštiti ogromna pojačanja. Po potrošnosti su odmah iza Citya, Reala i Chelsea.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 14:28
    Pa bio je Pique stoper nekad davno, sad je samo Piqueta.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 14:24
    Nije on za Barcu, jer ko je vidio da obranu igra stoper :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.04.2013. u 13:56
    ''...prvenstveno jer bogati vlasnici baš i nemaju financijskih problema i takav transfer im baš ništa dobroga ne bi donio.''Mislim da je ovo jedina relevantna rečenica u tekstu. Bez uvrede autoru, naravno.
    Obrisan korisnik