Nogomet

Bojko: "Lokomotiva je iskoristila svoje prilike. Konačni rezultat je malo previsok"

Maj Gašparac • srijeda, 17.04.2013.
Bojko: "Lokomotiva je iskoristila svoje prilike. Konačni rezultat je malo previsok"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Lokomotive s 3:0 su svladali Cibaliju i plasirali se u finale Hrvatskog nogometnog kupa. Trener kluba iz Vinkovaca Miroslav Bojko nakon tog susreta iznio je svoje dojmove...

Trener Cibalije Miroslav Bojko nakon uvjerljivog poraza svoje momčadi pohvalio je protivničku ekipu: "Čestitam Lokomotivi, još jednom je dokazala da igra najkvalitetniji nogomet u ligi", prenosi njegovu izjavu službena klupska stranica.

"Pokazali smo da smo pametna momčad i odlični nogometaši. Ovo je bila jako teška utakmica. Malo smo pali nakon dva pogotka u prvom poluvremenu, ali smo mislima već bili u finalu Kupa", izjavio je nakon susreta s Cibalijom trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Strateg kluba iz Vinkovaca zatim je prokomentirao tijek utakmice: "Imali smo tri - četiri situacije i određenu dominaciju u drugom poluvremenu. No, nažalost nismo uspjeli postići pogodak iz tih prilika, dok je Lokomotiva svoje šanse iskoristila te zabila tri gola", poručio je Bojko.

"Rezultat na kraju je malo previsok s obzirom na prikazanu igru", prokomentirao je trener Cibalije, koju očekuju teški ispiti u nastavku prvenstva: "No, polufinale Kupa je veliki uspjeh za klub. Mislim da moramo biti ponosni, tri uzastopna polufinala nisu mala stvar."

"U subotu nas očekuje susret s Dinamom i moramo se probati regenerirati kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", zaključio je Bojko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.04.2013. u 22:08
    pa da malo zarotiras nesto mozda bi i golovi dosli ne igrat s 3 napadaca od kojih ni jedan nije klasična špica...
    Obrisan korisnik