Rukomet

PRO SPORT doživio poraze od Detona-Zagreb i Budaors beach girls

Sportnet • nedjelja, 26.05.2013.
PRO SPORT doživio poraze od Detona-Zagreb i Budaors beach girls

Za razliku od jučerašnjeg dana kada je padala kiša, danas su igrači imali sreće. U rano jutro, na prekrasnim, pješčanim terenima u Stella Marisu zasjalo je sunce. Program je jako opširan i treba se odigrati veliki broj utakmica stoga se nadamo da kiša neće omesti sve planove u vezi turnira.

Igrači su vrlo zadovoljni organizacijom turnira i super se zabavljaju, jedini minus je kiša.

"Umag je super, doduše malo nam je hladno što nismo očekivali. Organizacija turnira je odlična, smješteni smo u dvorani i svi se odlično zabavljamo", rekla je Tea Milić, krilna igračica Detono Zagreba.

Pogledajte sami rezultate pa zaključite. Svakako je vrijedno istaknuti da su naše cure koje nastupaju pod imenom PRO SPORT, nakon solidne igre nažalost doživjele dva poraza od Detona-Zagreb te Budaors beach girls s rezultatom 0:2, ali su zato pobijedile ekipu TSHV Camellot 2 s čistih 2:0, te su time zauzela 3. mjesto u svojoj skupini.

Što se tiče muških ekipa uspješni su bili Detono- Zagreb, Sokol, BHC Sesvete, BHC Čakovec i još mnogo njih. Ne propustite današnje polufinale i finale koje će se održati između 16:00 i 19:00 sati na pješčanim terenima Stella Marisa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!