Rukomet

Goluža: "Ne bih nikoga isticao, ekipa je danas od prvog do zadnjeg djelovala jako dobro"

Ivana Strahija • srijeda, 26.06.2013.
Goluža: "Ne bih nikoga isticao, ekipa je danas od prvog do zadnjeg djelovala jako dobro"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski rukometaši su u četvrtom kolu grupne faze Mediteranskih igara pobijedili Egipat. Izbornik Goluža danas je mnogo zadovoljniji svojom ekipom...

Iako je na kraju upisana pobjeda, Slavko Goluža napominje da je susret protiv Egipćana bio izazovan: "Teška utakmica je bila, borili smo se do posljednje minute. Znamo kakva je to ekipa, morali smo se borbenošću i trkom boriti do zadnje minute."

Vremena za prazni hod i odmaranje na parketu u Mersinu nije bilo: "Sigurno je bilo grešaka, no srećom probudili smo se u pravom trenutku i pametnom igrom u napadu i velikom borbenošću u obrani stigli smo do lakih pogodaka i zasluženo pobijedili."

Najbolji su strijelci momčadi bili Šprem i Vujin sa po šest golova, no Goluža kaže: "Ne bih nikoga isticao, ekipa je danas od prvog do zadnjeg djelovala jako dobro."

U grupnoj fazi predstoji još samo jedna utakmica, ona protiv Grka, već sutra: "Moramo vidjeti ima li povreda jer praktički ne treniramo nego samo igramo utakmice. Termini su vrlo gusto posloženi i nemamo vremena odraditi trening, samo se pripremamo za idućeg protivnika", požalio se hrvatski izbornik.

Utakmica se igra od 17 sati, a Goluža je najavio davanje prilike onima koji manje igraju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.06.2013. u 00:33
    jbt goluza pocesljaj se
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2013. u 18:57
    Sretno ekipi dalje
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2013. u 18:13
    Ivana često kiksa...
    Obrisan korisnik
  • w.potter26.06.2013. u 18:08
    Vujić, ne Vujin. Pa valjda bi trebalo napisati imana igrača kako se spada, nije valjda potrabna velika koncentracija na Golužinoj presici...
    w.potter
  • Obrisan korisnik26.06.2013. u 18:03
    Stepančić je ozljeđen i nije otputovo, a za Markotića neznam, zasto su uzeli onog Thossa iz Poreča koji je jedini lijevak na vanjskoj poziciji al' ni on ne igra jer je loš nego igramo za dešnjakom na desnom vanjskom, najčešće Damir Batinović iz Metalurga.
    Obrisan korisnik