Nogomet

Biškup: "Prije ili kasnije naletjet će nam prvoligaš"

Ivana Strahija • utorak, 27.08.2013.
Biškup: "Prije ili kasnije naletjet će nam prvoligaš"
Foto: Ivana Strahija

U srijedu od 16 sati na SRC Mladosti Međimurje dočekuje Lekenik. Bivši prvoligaš misli proći tu prepreku i nada se u 1/16 finala naići na nekog od svojih bivših kolega iz Prve lige...

NK Međimurje u potpunosti je spremno za sutrašnji susret protiv Lekenika, za Sportnet je najavio trener Damir Biškup: "Bit će to zahtjevna utakmica, no svjesni smo što nam ona donosi. Kad smo osvajali Međimurski kup, cilj nam je bio plasirati se među 32 najbolja i u Čakovcu ugostiti prvoligaša."

Protivnika, koji je prošle sezone ispao iz Treće lige, Međimurci poštuju: "Lekenik je mlada, poletna ekipa koja se želi dokazati. No, mi smo na ovom travnjaku gazde i mi ćemo pobijediti", uvjeren je Biškup.

U sezonu 3. HNL Sjever Međimurje je ušlo s dvije pobjede: "Otvaranje sezone je bilo sjajno, no naš niz bez poraza dug je već 19 utakmica, a zadnji put smo izgubili početkom drugog dijela prošle sezone", kaže trener, koji je u Međimurju stvorio vrlo dobru, koherentnu momčad.

Nadanja su dovesti u Čakovec prvoligaša, no kako je moguće da se s druge strane nađe i Varaždin, koji je zbog bivših zasluga direktno u 16-ini finala, upitali smo Biškupa o tome: "Varaždince smo pobijedili u prvom kolu, pa bismo u tom slučaju pokušali opet. Prije ili kasnije, mora nam naletjeti prvoligaš", našalio se čakovečki strateg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!