Nogomet

Götze: "Dovoljno šansi za četiri susreta, a ne bismo zabili još pola sata", Neuer: "Moja pogreška"

Borna Rupnik • nedjelja, 12.10.2014.
Götze: "Dovoljno šansi za četiri susreta, a ne bismo zabili još pola sata", Neuer: "Moja pogreška"
Foto: EPA

Njemački nogometni reprezentativci dan poslije poraza od Poljske žale za propuštenim prilikama, a vratar Manuel Neuer preuzima odgovornost za prvi pogodak domaćina.

Premda je imala brojne šanse, Njemačka u Varšavi nije uspjela zatresti mrežu domaćina, dok je Poljska dva puta matirala Manuela Neuera i uzela nova tri boda u lovu na plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Ovaj se poraz mogao izbjeći. Nismo igrali loše i da smo poveli, pobijedili bismo. Kod prvog sam poljskog gola prekasno reagirao, bila je to moja pogreška", priznao je vratar Elfa i Bayerna iz Münchena.

"S obzirom na to koliko smo prigoda za pogodak imali, naprosto je smiješno da nismo zabili", dodao je branič dortmundske Borussije, Mats Hummels.

Slično razmišlja i Neuerov suigrač iz Bayerna, bivši Hummelsov kolega, Mario Götze.

"Stvorili smo dovoljno šansi za četiri susreta, a da smo igrali još pola sata, vjerojatno ni onda ne bismo zabili. Jednostavno nije bio naš dana. U utorak ćemo protiv Irske uzeti sva tri boda i onda će sve izgledati drugačije", uvjeren je.

Nastup za Njemačku ubilježio je i Karim Bellarabi iz Bayera iz Leverkusena. "Nismo uspjeli uzeti željene bodove, što znači da sada nemamo druge nego svladati Irce", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!