Liga prvaka, skupina E, 3. kolo, 21.10.2014, 18:00 h
CSKA Moskva
CSKA Moskva 2:2 Manchester City
Manchester City

Video: Manchester City ispustio dva pogotka prednosti u Moskvi

Ante Zovko • utorak, 21.10.2014.
Video: Manchester City ispustio dva pogotka prednosti u Moskvi
Foto: EPA

Treće kolo Lige prvaka otvoreno je iznenađujućim remijem CSKA Moskve i Manchester Cityja koji je vodio 2:0 poslije prvog dijela, da bi uz sudački previd ispustio dva boda.

Engleski je prvak mogao ranije riješiti pitanje pobjednika ali oklijevanje i otezanje ga je stajalo pobjede. CSKA se vratio u drugom poluvremenu te izjednačio iz jedanaesterca koji nije trebao biti dosuđen.

Sergio Agüero i James Milner donijeli su Cityju veliku prednost u prvom poluvremenu, no Seydou Doumbia i Bebras Nacho su donijeli Rusima prvi bod u Ligi prvaka ove sezone.

Pola sata čekalo se da se utakmica otvori. City je uglavnom bio u napadu i zasluženo poveo. Silva je izbacio Džeku koji je izbjegao ofsajd-zamku, privukao pozornost Akinfejeva i dodao Agüeru.

Zbacivši početni pritisak sa sebe, gosti su nastavili nizati napade i u 38. minuti Agüero šalje loptu do Milnera koji ne griješi.

Taktika odugovlačenja u drugom poluvremenu osvetila se Manchesteru, koji je uhvaćen na spavanju u 63. minuti. Doumbia je uklizao i pospremio u gol Musino ubacivanje.

Pogodak iz prvog udarca u okvir vratio je CSKA u igru i u 86. minuti uslijedio je potpuni povratak. Doumbia je teatralno pao poslije slabijeg kontakta s Kolarovom, sudac je nasjeo i s bijele točke bio je precizan Natcho.

Liga prvaka, skupina E

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

CSKA Moskva2:2Manchester City
Roma1:7Bayern
1Bayern 616:4+1215
2Manchester City 69:8+18
3Roma 68:14-65
4CSKA Moskva 66:13-75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.10.2014. u 00:01
    Pa ovim tekstom se jasno želi navesti na zaključak da je CSKA došao do izjednačenja na ne regularan način. I ja se slažem, samo kažem da je i City došao do vodstva od 0:2 na ne regularan način, a to ovdje nije spomenuto, a budući da ima puno onih koji nisu gledali utakmicu, ili onih koji su... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2014. u 23:32
    I nedosuđeni penal na Džeki u prvom poluvremenu kod 2-0 ako ćemo cjepidlačit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.10.2014. u 23:26
    Zanimljivo da se u tekstu spominje sumnjivi kazneni udarac za CSKA, koji po meni nije bio, ali se ne spominje uopće da je i drugi gol Citya iz zaleđa, tako da nije City ništa oštećen, svaki su dali po jedan ne regularan gol.
    Obrisan korisnik