Nogomet

Kvržić: "Uplašili smo se ambijenta, primili naivne golove, a Europa ne prašta"

Borna Rupnik • petak, 07.11.2014.
Kvržić: "Uplašili smo se ambijenta, primili naivne golove, a Europa ne prašta"
Foto: EPA

Iako je odigrala dobro drugo poluvrijeme, Rijeka je zbog slabijeg ulaska u utakmicu ostala praznih ruku u Nizozemskoj. Miral Samardžić i Zoran Kvržić znaju da se u Europi svaka prilika mora realizirati.

Primivši dva pogotka u prvih dvadesetak minuta utakmice, Rijeka se na gostovanju kod Feyenoorda dovela u tešku situaciju da mora hvatati rezultat. Momčad Matjaža Keka potom je uspostavila ravnotežu, stvorila nekoliko šansi za pogotke, no nije uspjela u svojem naumu.

"Mislim da prvih pola sata nismo odigrali kako smo trebali. Ne znam koji je razlog. U nastavku smo odigrali dobro, stvarali prilike, ali na našu nesreću nismo postigli pogodak. Mi smo počeli igrati nakon njihovog vodstva, nismo zabili svoje tri, četiri prilike i to je bila ta razlika. Ovo treba čim prije zaboraviti, spremati se za HNL, a onda se pripremiti za Standard i Sevillu", izjavio je za službene stranice Rijeke Miral Samardžić po završetku utakmice.

Zoran Kvržić ovoga je puta svoju priliku dočekao s klupe, ali niti on nije mogao donijeti toliko potrebni pogodak hrvatskom predstavniku.

"Šteta za prvo poluvrijeme, kada smo se malo uplašili ovog ambijenta i primili dva naivna pogotka. U drugom poluvremenu smo se probali malo dići, ali nije išlo. Šteta za to drugo poluvrijeme, da smo postigli pogodak možda bismo unijeli malo nemira u redove domaćina i došli do izjednačenja. Europa ne prašta, nismo se dobro postavili na početku utakmice, koncentracija nije bila na razini i za to smo kažnjeni", prokomentirao je Kvržić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199007.11.2014. u 14:23
    Jučer prid kraj utakmice baš sam sa sobon razmišljan kako će točno ovako zvučat izjave Rijekinih igrača i stožera nakon utakmice. Otvorin danas portale i novine, i točno to. Do riči. Uplašili smo se, Europa ne prašta, šteta....
    Hrvoje1990