Rukomet

Venio Losert mora na prisilnu stanku, propušta nastup na Svjetskom prvenstvu?

Borna Rupnik • srijeda, 17.12.2014.
Venio Losert mora na prisilnu stanku, propušta nastup na Svjetskom prvenstvu?
Foto: Marlon Janiček

Hrvatski vratar Venio Losert zbog tromboze u lijevoj ruci mora na mirovanje i po svemu sudeći prekrižen je za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Francuski Montpellier potvrdio je ozljedu Venija Loserta, iskusnog hrvatskog čuvara mreže, kojemu slijede najmanje tri tjedna prisilne stanke zbog bolova u lijevoj ruci. Oporavak bi se mogao produžiti i na četiri tjedna.

"Ne smijemo ništa riskirati. U tom razdoblju Losert mora potpuno mirovati, a ona se posvetiti povratku u formu, koliko situacija to bude dopuštala", objasnila je liječnička služba francuskog kluba.

Stoga je vrlo mala nada da će Losert moći putovati s hrvatskom reprezentacijom na svjetsku smotru u siječnju.

Montpellier je s 22 boda vodeća momčad u prvenstvu, ispred PSG-a koji ima dva boda manje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.12.2014. u 19:13
    Pa dobro daj zovite konačno Šegu, uvjerljivo najbolji hrvatski golman u zadnjih 3 4 godine, ali smeta velikom strategu Goliži i Debelom Šefu, ako Karačić otpada, upada Joso Zet Valčić.
    Obrisan korisnik
  • anetisi17.12.2014. u 14:36
    @sportoz a gdje su tek vukić, zrnić, dominiković, špoljarić i balić? ova repka bi se dobrano namučila protiv ovih prisilno umirovljenih reprezentativaca
    anetisi
  • Obrisan korisnik17.12.2014. u 14:34
    svaka čast veniju, ali hrvatska ima boljeg vratara u šegi, samo je pitanje hoće li ga glavešine pozvati...što se tiče karačića, izgleda da ozljeda nije toliko ozbiljna i trebao bit biti spreman za pripreme
    Obrisan korisnik
  • sportoz17.12.2014. u 10:39
    Lacković, Karačić, Losert... Idemo dalje! Do SP-a valjda će ostati poneki senior koji će se onda priključiti juniorskoj reprezentaciji. Možda čak i Sulić bude pozvan!!??
    sportoz