Nogomet

Video: Bilićev Bešiktaš neočekivano kiksao na svom travnjaku protiv fenjeraša

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.03.2015.
Video: Bilićev Bešiktaš neočekivano kiksao na svom travnjaku protiv fenjeraša
Foto: EPA

Posljednjeplasirana momčad turskog prvenstva Balikesirspor za koju brani Andrija Vuković, a u obrani igra Tomislav Glumac, odigrala je 2:2 na gostovanju kod Bešiktaša...

Remi Bešiktaša protiv Balikesirspora potvrdio je koliko je turska liga teška i izjednačena. Iako je Balikesirspor posljednjeplasirana momčad na ljestvici, uzeo je bod i pokvario planove Bešiktašu.

Bilićeva momčad u susret je ušla u sjajnom raspoloženju nakon eliminacije Liverpoola u Europskoj ligi i kako je susret krenuo, činilo se da se gosti neće dobro provesti.

Od početka susreta Bešiktaš je bio bolji protivnik i opsjedao je vrata Andrije Vukovića koji je obranio nekoliko teških lopti, a do pogotka je došao u 35. minuti preko Dembe Ba iz kaznenog udarca.

Već na samom početku drugog poluvremena gosti su poravnali. Odbijena lopta u 16 metara došla je do Ermina Zeca koji lakoćom zabija u praznu mrežu.

Slavlje gostiju trajalo je kratko. Već dvije minute nakon poravnanja, Ba pronalazi Oparea koji iz teškog kuta vraća Bešiktaš u prednost.

Nakon što domaćin nije uspio povećati prednost, gosti su došli do poravnanja. U 82. minuti Vargas je zabio iz kaznenog udarca, a Bešiktaš je susret završio s desetoricom nakon isključenja Franca. Gosti su u sudačkoj nadoknadi mogli i do pobjede, ali Vargas je zatresao vratnicu.

Kod gostiju Vuković i Glumac odradili su svih 90 minuta. Nakon ovog kola Bešiktaš zaostaje tri boda za prvoplasiranim Galatasarayem i ima bod ispred trećeplasiranog Fenerbahčea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.03.2015. u 13:32
    Igranje u Europa ligi će ih najvjerojatnije koštati naslova, jer Fener i Galata igraju samo prvenstvo a i ovako imaju širu klupu od Besiktasa.
    Obrisan korisnik
  • Wilson02.03.2015. u 07:59
    Bolje za njih bi bilo da su ispali iz EL. Ovako je lako moguće da će izgubiti i EL i prvenstvo.
    Wilson